Jednodnevne ulaznice skuplje od 8. jula

Jednodnevne ulaznice za Exit poskupeće od četvrtka 8. jula, kada će cena za prva dva dana festivala iznositi 3190 dinara, za subotu 10. jul 3790 dinara, dok je za nedelju 11. jul ulaznica 4190 dinara.
Jednodnevne ulaznice za Exit poskupeće od četvrtka 8. jula, kada će cena za prva dva dana festivala iznositi 3190 dinara, za subotu 10. jul 3790 dinara, dok je za nedelju 11. jul ulaznica 4190 dinara.

Ograničeni broj ulaznica tokom festivala moći će da se kupi u četvrtak i petak u filijalama Erste banke, Gigstix prodavnici, kao i na biletarnicama na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu. U subotu i nedelju ulaznice će moći da se kupe samo na prodajnim mestima na ulazu na tvrđavu.

Trenutna cena jednodnevnih ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak 8. jul, kada na glavnoj bini nastupaju Bad Brains, LCD Soundsystem, Mika, DJ Shadow, iznosi 2990 dinara.

Ova cena važi i za drugo festivalsko veče kada na binama Exit festivala nastupaju Placebo, The Horrors, Ricardo Villalobos, Moderat live, Does It Offend You Yeah?, Behemoth i drugi.

Ulaznice za subotu 10. jul iznose 3490 dinara, kada će na glavnoj bini nastupiti Klaxons, Röyksopp i Missy Eliot, dok je za nedelju 11. jul, kada na Main Stage izlaze Pendulum Live, Faith No More i The Chemical Brothers cena ulaznica 3990 dinara. Cena četvorodnevnih ulaznica u redovnoj prodaji iznosi 10990 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti