Zagrevanje za Egzit "Get EXITed"

Zagrevanje za Egzit "Get EXITed" održaće se od 6. do 12. jula.
Zagrevanje za Egzit "Get EXITed" održaće se od 6. do 12. jula. Tokom sedam dana, na različitim mestima u gradu biće organizovan besplatni program na nekoliko bina na kojima će nastupiti brojni domaći i strani bendovi i di džejevi.

Zagrevanje počinje u utorak, 6. jula u 21 čas na Centralnoj bini u Porti, nastupom jednog od najpopularnijih regionalnih bendova, iznenađenja sarajevske scene "Letu Štuke", dok će kao predgrupa nastupiti "Branimir&Neprijatelji". Program se nastavlja 7. jula, kada će nastupiti tamburaški sastav "Ravnica", i nakon njih čuveni Rambo Amadeus.

Na Beach bini na Štrandu, koja se organizuje u saradnji sa Gradskim Zelenilom, posetioci će moći da prate polufinale i finale Svetskog prvenstva, dok će u četvrtak, 8. jula u 18.30 časova biti organizovan Karneval uz pratnju "Sambansa Sound sistema".

U petak, 9. jula sa početkom u 18.30 časova nastupiće "So Sabi", a u subotu, 10. jula od 18.30 časova svi prisutni će moći da uživaju u najpoznatijim hitovima di džeja Gramophonedzie.

Beach Stage se u nedelju, 11. jula zatvara nastupom Prljavog Inspektora Blaže i Kljunova, koji će zagrejati atmosferu pred finale Svetskog prvenstva u fudbalu.

Tokom svih sedam dana, na Liberty Bridge bini ispod mosta Slobode na Štrandu u periodu od 8 časova do 20 časova nastupaće brojni di džejevi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti