Novo naselje ipak dobija policijsku stanicu

Novo naselje bi ipak ove godine moglo da dobije policijsku stanicu, dogovoreno je između  Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave grada.
Novo naselje bi ipak ove godine moglo da dobije policijsku stanicu, dogovoreno je između  Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave grada. Predesdnik Skupštine grada, Aleksandar Jovanović, nije hteo da otkrije lokaciju na kojoj će se naći buduća stanica policije.

"Očekujemo da bi ove godine mogli to završimo, s obzirom da je policija dala svoje stručno mišljenje da taj prostor, koji smo namenili, zadovoljava njihove potrebe.

Stanovnici Novog naselja, kojih trenutno ima oko 143 hiljade, već deset godina zahtevaju da ovaj deo grada dobije svoju policijsku stanicu. MUP je više puta u toku prethodnih godinu dana odbio zahtev Skupštine grada da se Novom naselju dodeli policijska stanica, uz obrazloženje da zbog ekonomske krize za to nema novca.
  • Mala

    13.07.2010 07:22
    Bravo za Hadzi Ruvim - Sede po kaficima. U pravu je. Bojim se i da prijavim nesto policiji, da me ne odrukaju
  • Hadži Ruvim

    13.07.2010 06:20
    Sede po kafićima!
    Ponavljam, uslikajte policajce i službena vozila u i ispred kafića po Detelinari i Novom Naselju!! Ceo dan sede, piju pića za džabe!! pa kad rade treću smenu moraju da vrate uslugu kafedžijama tako što NE INTERVENIŠU kada se neko žal na glasnu muziku!!!! Licimuri!
  • Izzie

    12.07.2010 16:44
    @Anonimus
    Formulišite malo bolje svoje misli. Ovako izgledaju, da se nežno izrazim, konfuzno.
    Policijska stanica, pa makar i vrlo mala, optimalno je potrebna svakom delu grada, naročito ako je u pitanju Novo naselje koje je takoreći grad za sebe.
    Daleko od toga da policija savršeno radi svoj posao, ali činjenica je da NS nema dovoljno policajaca. Na kraju, hajde da vidimo kako će biti kada ih bude više - da li će biti po starom ili ne. Može biti bolje i može biti isto - pa ako je ovo drugo, izvolite, uradite sami nešto. Do juče je vladala povika što stanice NEMA, sad je problem što će BITI. Da, to je klasično, besmisleno lajanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti