Prve večeri Egzita bez gužve (foto)

Egzit festival otvoren je sinoć u 21 sat svečanim uručivanjem prvih 25 stipendija fondacije "State of Exit" studentima novosadskog Univerziteta.
Egzit festival otvoren je sinoć u 21 čas svečanim uručivanjem prvih 25 stipendija fondacije "State of Exit" studentima novosadskog Univerziteta. Prve večeri festivala nije bilo značajnijih gužvi, kako na ulazu tako ni na samom festivalu.

Uprkos velikoj fami oko narukvica, na ulazu su samo pregledali bar kodove, nisu ih čak ni skenirali. Obezbeđenje nije bilo izrazito temeljno pri pretresima, zbog čega nije bilo dužeg zadržavanja na ulazu.

Na Mejn stejdžu nastupili su LCD Sound system i Bad brains, a potom i ekscentrični Mika, koji se maksimalno trudio da zagreje publiku. Na Dens areni, koja može da primi oko 25 hiljada posetilaca, žurka je trajala do ranih jutarnjih časova. Veliki broj posetilaca svratio je i do Fjužn stejdža kako bi uživali u nastupu domaće grupe "Kanda Kodža i Nebojša".

Kao i prethodnih godina, glavno okupljalište Novosađana bila je ulica pored hotela "Leopold", jedinom mestu osim VIP zone gde pivo može da se kupi bez tokena, za keš. I to za znatno manje pare.

Uličnih prodavaca je bilo vidljivo manje, s obzirom da je Komunalna inspekcija kontrolisala prodaju kako pre, tako i tokom samog festivala.

Prema dosadašnjim informacijama, na festivalu nije zabeležen nikakav veći incident.

 

 

  • Sanja

    09.07.2010 08:09
    Ne kupujem tokene
    Pored Slackare, za kes moze da se plati i na stejdzu gde je bioskop! Kaz'te ekipa drzi sank i imaju svu cugu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti