Pauk služba radila punom parom

Tokom prve večeri Exita, pauk-vozilo "Parking servisa" odnelo je više od 60 nepropisno parkiranih automobila sa Keja, kao i u okolini Petrovaradinske tvrđave.
Tokom prve večeri Exita, pauk-vozilo "Parking servisa" odnelo je više od 60 nepropisno parkiranih automobila sa Keja, kao i u okolini Petrovaradinske tvrđave. Portparol ovog preduzeća, Radovan Jeknić, kaže za Radio 021 da su zbog iskustva iz prethodnih godina saobraćajna policija, pauk služba i inspekcije tokom Exita pojačale kontrolu.

"Naše preduzeće je još ranije najavljivalo da će pojačati kontrolu tokom festivala, jer je iskustvo pokazalo da se u ovom periodu veliki broj njih parkira tamo gde ne bi smelo, zbog čega posetioci ne mogu slobodno da se kreću, a ugrožena je i bezbednost u saobraćaju", navodi Jeknić.                      

U zavisnosti od vrste prekršaja i težine vozila, kazna za nepropisno parkiranje iznosi između pet i 18,5 hiljada dinara.

  • komsha

    13.07.2010 06:59
    hehe
    a sto nije lepo organizovan parking za sve, pa onda da nose nepropisno parkirane....
    da su imali vise vozila nosili bi oni redom sve automobile...
  • Goran-Pezo$

    11.07.2010 06:26
    A KOLIKO REKOSTE DA STE DZIPOVA ODNELI?
  • Jovan

    10.07.2010 09:11
    A sta mislite da pojacana kontrola bude tokom cele godine, imajuci u vidu u koliko je uzasnom stanju saobracaj u NS? I ne morate da kupite samo BG table, kupite lepo sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti