Prva izložba pasa mešanaca u nedelju na Kamenjaru

Prva izložba pasa mešanaca održaće se u nedelju, 23. novembra u Etno kompleksu "Drevna", Podunavska 6 (Kamenjar).
Prva izložba pasa mešanaca održaće se u nedelju, 23. novembra u Etno kompleksu "Drevna", Podunavska 6 (Kamenjar).

Tom prilikom biraće se najbolji pas u 15 kategorija: najlepše štene, izbor za najlepši par dete i pas, najsličniji vodič i pas, najglasniji pas, najčupaviji pas, najlepši pseći par, najlepši pogled, izbor za elegantno popunjenog psa, najstariji pas, najrasniji mešanac, najuobraženiji pas izložbe, pas koji najbolje izvodi trikove, najlepše uši, najšarmantniji pas i najneposlušniji pas.

Mogu se izlagati svi mešanci, kao i slepi, gluvi i invalidni psi. Ne mogu se izlagati štenci mlađi od 3 meseca, visokoskotne kuje, kuje u teranju, psi koji ne trpe druge pse.

Izlagači treba da sa sobom ponesu važeću potvrdu o vakcinaciji protiv besnila. Psi koji ne poseduju ovu potvrdu neće biti pušteni u izložbeni prostor. Jedan pas može biti prijavljen u najviše dve kategorije. Agresivni psi moraju nositi zaštitnu korpu.

Onlajn prijavu možete naći na Fejsbuk stranici JKP Zoohigijena i Veterina Novi Sad i Udruženja za zaštitu životinja i životne sredine PAN Novi Sad.

Izložba će početi u 11 časova.

  • Lala

    23.11.2014 11:04
    da se ne..
    ponavljam, to su dzukele i mesto im je u azilu a ne na ulici..zbog takvih kao sto si ti NS je pun psecih gomana .Voleo bih da te vidim da barem jednom napravis neku radnu akciju i ocistite grad od vas i vasih fekalija
  • undead

    22.11.2014 18:54
    @lalo
    copori takvih kao ti su opasni, psi nisu. A postoje za takve i ustanove zatvorenog tipa. Sram te bilo nazovi covece!
  • Lala

    22.11.2014 16:30
    aninimni..
    posto si upoznat sa tim ustanovama, zasto za promenu ne bi cistio parkove,travnjake,ulice od dzukela proserusa...usput da cuvas decu i starije osobe od napada tih besnih dzukela..
    ps-imam kera,macku,zeca,kornjacu...volim kucne zivotinje a ne ove ulicne dzukele koje se razmnozavaju kao pacovi bez kontrole

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti