Obezbeđenje pregleda torbe posetiocima Štranda

Obezbeđenje na Štrandu jutros je pregledalo torbe posetiocima na ulazu.

Obezbeđenje na Štrandu jutros je pregledalo torbe posetiocima na ulazu. Jedna gošća Štranda iz inostranstva bila je neprijatno iznenađena zahtevom da pokaže sadržaj ranca.

"Na ulazu su me zamolili da mi pregledaju ranac. Na moje pitanje zašto, odgovorili su mi da im je policija naložila da pregledaju rančeve", kaže Stanislava iz Hamburga.

Policija nije naložila Štrandu pojačanu kontrolu na ulazima, niti bi to mogla da učini, rekla je Radiju 021 Mileva Tomić, portparolka novosadske policije.

U upravi Štranda smo saznali da je pojačana kontrola unošenja alkohola na plažu tokom Exita, ali tvrde da obezbeđenju nije naloženo da pregledaju torbe posetilaca. Portparol Gradskog zelenila Ivan Nožinić nije danas bio dostupan našoj redakciji, te nismo dobili zvaničnu izjavu.

  • podrska za pretres

    11.07.2010 08:41
    Zasto dozvoljavaju EXIT uprkos saznanju o drogama? Pa zato sto im je svaka para slatka bez obzira odakle potice. Sta mislis da nisu znali odakle Saricu pare za vile po tatarskom kada su mu prodavali zemljiste i izdavali dozvole za gradnju, prodali Putnik i sve ostalo sto je kupio po Vojvodini? Seti se 600kg droge u sefu banke, seti se Opacica koji je obezbedjivao Canka, seti se Cece i njene kume. Covece, najveci biznis u Srbiji je droga. Najveci. Odatle kamioni, avioni, jahte, vile i luksuzni automobili. Briga njih za tudju decu.
  • 10.07.2010 10:29
    @podrska za pretres.
    Ako je kojim slucajem zabog droge pretres onda se to radi malo drugacijea ne na ovako sirov i nekulturan nacin. Inace nasim novosadskim ulicama svaki dan 24h 30 dana u mesecu ili 1 celu godinu setaju se psihicki bolesnici,pedofili,narkomani,alkoholicari,ubic.Inace ako se ranim jutarnjim sati prodje kroz Futoski park moze se vide odbaceni spricevi, bolnice ih sigurno nisu tu pobacale, nego su to rekviziti narkoma, a policiju,vlast to mnogo ne zabrinjava.ZASTO JE ONDA DOZVOLJENO ODRZAVANJE EGZITA AKO SE ZNA TA SE TADA U NAJVECEM BROJU OKUPLJAJU NARKOMANI?
  • dada

    10.07.2010 04:50
    Ccccc...
    Tek sada videh fotografiju. Pa to je to! Možda neko unosi svoj pesak za pravljenje kula i gradova na plaži? Pa neće da može to tako. Kule & gradove od svog peska mogu da prave samo naši vrli političari. Običan narod, puk ili raja, NIKAKO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti