Žurka za Darju u Nublu, Darjina svirka na Exitu

Žurka na kojoj će se sakupljati novac za 28-godišnju Darju Kostić, kojoj je potrebna transplantacija bubrega, biće organizovana u subotu u kafe knjižari "Nublu", u Ulici Žarka Zrenjanina 12.  
Žurka na kojoj će se sakupljati novac za 28-godišnju Darju Kostić, kojoj je potrebna transplantacija bubrega, biće organizovana u subotu u kafe knjižari "Nublu", u Ulici Žarka Zrenjanina 12. U kafeu će biti postavljena kutija u koju će gosti moći da ubace svoje priloge.

Podsetimo, Darja boluje od bolesti bubrega, a za operaciju joj je potrebno oko 60.000 evra. Humanitarni koncerti za prikupljanje sredstava su do sada organizovani u Darjinom rodnom Šidu, novosadskoj Tremi, Radio kafeu, Karlovačkoj gimnaziji i gimnaziji "Laza Kostić".

Žurka u knjižari "Nublu", pod nazivom "Bez pauze", počinje u 21 čas. Takođe, rok bend u kom peva Darja, "Stranded", nastupaće poslednje večeri na festivalu Exit, na Exit Music Live Stageu, s početkom u 21:30.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti