U ponedeljak konkurs za vrtiće

Konkurs za upis u vrtiće Radosnog detinjstva počinje u ponedeljak i traje do 28. jula.
Konkurs za upis u vrtiće Radosnog detinjstva počinje u ponedeljak i traje do 28. jula. Spisak dokumenata koja su potrebna za upis se može videti na sajtu Radosnog detinjstva i u šalter sali, a prijave je za sada preuzelo oko 7.200 roditelja, kaže Mileva Brborić iz Radosnog detinjstva.

Ona kaže da je u svim vrtićima slobodno 2.928 mesta, od kojih je njih 1.603 predviđeno za decu u poludnevnom boravku. Roditelji koji bi decu da upišu u celodnevni boravak konkurišu za 1.325 mesta u svim uzrastima dece.

Dokumenta se predaju u šalter sali u Pavla Simića 9, svaki radni dan od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 14 sati. Rezultati konkursa će biti objavljeni 27. avgusta, na vratima vrtića.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti