Druge večeri Exita znatno više posetilaca (foto)

Druge večeri Exit festivala bilo je znatno više posetilaca u odnosu na prethodno veče.
Druge večeri Exit festivala bilo je znatno više posetilaca u odnosu na prethodno veče. Primetan je znatno manji broj uličnih prodavaca u odnosu na prethodne godine, ali ono što se posetiocima nudi na svakom koraku to su šljivovica i medovača.

Na ulazu gužva se stvarala i posle ponoći. I dalje su posetiocima samo pregledane narukvice, odnosno proveravano je da li je narukvica oštećena ili skidana, ali bez ikakvog očitavanja bar koda.

Uprkos većem broju ljudi i dalje su posetioci mogli nesmetano da se kreću po Tvrđavi, bez većih zadržavanja u tunelima, na mostićima ili na ulicama.

Zbog problema sa novom trafo stanicom, deo večeri Agora stage, koji se nalazi kod hotela "Leopold" nije imao struje. Posetioci ovog dela Tvrđave, svoje pivo mogli su da popiju u mraku, ili uz romantiku po koje sveće.

Jedna od glavnih atrakcija večeri bio je nastup grupe "Placebo" na Main stage-u. Pre njih nastupili su "The Horrors" i "Atari teenage riot." Program na Main stage-u zatvorili su nastupi poznatih inostranih MC-eva.

Zanimljiv i živ performans imao je novosadski sastav SambaNSa School na Roots and Flowers stage-u, koji su uz brz ritam, poi akrobate i trbušne igračice napravili super atmosferu.

Između svirki i nastupa posetioci su mogli i da se opuste na Reggae stage-u, Roots and Flowers stage-u ili na nekim drugim lokacijama.

Posetioci festivala se u svakom trenutku mogu obratiti ekipama Hitne pomoći koje celo veče dežuraju na više punktova na Tvrđavi.

  • srdjan

    10.07.2010 12:19
    sramota me od novog sada
    Non-stop samo neki hejt. E dabogda premestili EXIT u Beograd ili neku livadu kod Osijeka, pa da onda pravoslavni talibani, pospani stanovnici keja i ostatak populacije "srbske Atine" dobije malo zeljenog mira tokom 4 julska dana, a da nastave da ih maltretiraju iskljucivo domaci dzipadzije, pijanci, narkomani.
  • emanon

    10.07.2010 11:43
    "I dalje su posetiocima samo pregledane narukvice, odnosno proveravano je da li je narukvica oštećena ili skidana, ali bez ikakvog očitavanja bar koda." - Mozda postoje dve serije ulaznica. Ona cijom je prodajom placen PDV i ona cijom je prodajom zaobidjeno placanje PDV-a. Ocitavanje bar kodova bi samo otkrilo tu razliku i prevaru. Opet neko nesto muva, kao i svake godine.
  • T-Rex

    10.07.2010 10:46
    ExitMusic
    Jos neke bine juce nisu imale struje, npr. exit music gde tradicionalno budu dobre zurke :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti