Sindikat protiv plana tehnoloških viškova u Stanu

Odbor samostalnog sindikata u Javnom komunalnom preduzeću "Stan" protivi se planu tehnološkog viška koji je usvojio Upravni odbor preduzeća.
Odbor samostalnog sindikata u Javnom komunalnom preduzeću "Stan" protivi se planu tehnološkog viška koji je usvojio Upravni odbor preduzeća.

Prema tom planu, predloženo je da iz firme ode 130 zaposlenih, od 440 koliko ih trenutno ima. Gradski odbor sindikata zaposlenih u stambeno-komunalnoj delatnosti ponovio je da se ne slaže sa tim da u preduzeću bude prekobrojno i oko 70 radnika, jer Stan održava najveći deo zgrada u Novom Sadu. U Sindikatu smatraju da zbog toga kvalitet usluga Stana može biti doveden u pitanje.

Podsećamo, u ovom preduzeću je pre dve nedelje održan štrajk upozorenja, ali sindikat i rukovodstvo u međuvremenu nisu postigli dogovor. Pretpostavlja se da će se to dogoditi kada se direktor Milenko Peričin vrati sa godišnjeg odmora, a njegov zamenik Dušan Lopičić je poručio da ne daje izjave za medije.

  • 12.07.2010 16:03
    Odavno je Stan izgubio kvalite pa i kvalitet usluga.Njihovi monteri od ukupnog radnog vremena efektivno rade oko 4 do 5 sati, a oni u kancelarijama jos manje a da ne govorim sto su kancelarije prebukirane, znaci treba smanjiti osoblje u kancelarijama a povecati broj majstora raznog profila i zavesti red u obliku normi tada sa kvalitetom rada, tada bi Stan bio stvarno efektivna servisna firma
  • T-Rex

    10.07.2010 14:13
    Kvalitet usluga???
    "U Sindikatu smatraju da zbog toga kvalitet usluga Stana može biti doveden u pitanje"
    Kakav bre kvalitet usluga. Nama su naplatili menjanje 8m cevi, a cev je dugacka ukupno 6m!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti