Novosadski transvestiti obeležavaju Dan sećanja na žrtve transfobije

Transvestiti će sutra u Katoličkoj porti obeležiti Međunarodni dan sećanja na žrtve transfobije.
Povodom 20. novembra Međunarodnog dana sećanja na žrtve transfobije u četvrtak u 12 časova u centru kod Katoličke porte transvestiti će obeležiti ovaj dan.

Organizatori Isidor Vegan Karišik i Danijel Pinter kažu da će na klupi u Katoličkoj porti raširiti transparent, položiti cveće i zapaliti sveće.

Oni su naveli da im policija nije dozvolila da skup bude u 16 časova i da organizuju šetnju u centru, tako da su odlučili da na ovaj način obeleže ovaj dan.

  • nenad

    15.09.2017 13:55
    transvestit
    Vecina transvestita su potpuno heteroseksualne orjentacije kao ja.
  • @Ami - Kada cemo

    20.11.2014 14:42
    Vi paradirate redovno, stalno. Prava vam nikad nisu bila ugrozena, svoju ljubav sa svojim heteroseksualnim partnerima slavite bez ogranicenja na svakom koraku, i niko vam to ne zamera (cak ni kad to radite krajnje seljacki i neukusno, kao sto je npr. ono sviranje automobilima kroz grad posle svadbe, i razni drugi ruzni obicaji), pa vam ne zameramo. Ako zelite da paradirate i jos na neke druge nacine, mi cemo vas podrzati i nista vise niti manje ne trazimo od vas prema nama.
  • Ami

    20.11.2014 12:22
    Kada cemo
    da paradiramo mi u normalnim brakovima, koji imamo decu i zivimo onako jos 'staromodno"?!

    Po svemu sudeci sve nas je manje pa bi bio red da se i mi prosetamo i trazimo svoja prava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti