Šešelj posle 12 godina posetio Novi Sad, uskoro miting

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj danas je, nakon 12 godina, posetio novosadski Opštinski odbor te stranke.
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj danas je, nakon 12 godina, posetio novosadski Opštinski odbor te stranke.

Šešelj je posle lekarskog pregleda u Kliničkom centru Vojvodine oko podne došao u opštinski odbor SRS gde ga je dočekalo više od 300 članova te stranke.

O dolasku predsednika SRS obavešteno je samo uže članstvo, te novinarima nije bilo dozvoljeno da prisustvuju današnjem sastanku, jer je Šešelj, kako nam je rečeno, u privatnoj poseti Novom Sadu.

Oko 300 predstavnika SRS, čekalo je Šešelja sa stranačkim zastavama od devet ujutru do podne. "Čekali smo ga 12 godina, nije nam teško da ga sačekamo još koji sat", rekao je jedan od članova SRS koji nije želeo da se njegovo ime pominje u medijima.

Stranačke kolege su Šešlja dočekali uz gromoglasan aplauz, a niko od prisutnih nije želeo da kaže nešto više o zdravstvenom stanju Šešelja.

"Ne mogu vam ništa reći o Šešeljevom zdravlju moraćete pitati lekare", kazao je predsednik novosadskog odbora Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić.

Prema nezvaničnim informacijama, u Novom Sadu će uskoro biti organizovan miting SRS.

  • samo

    23.11.2014 20:33
    opusteno
    Mnogo se ljudi uzbudjuju, a ne prate slicne situacije u regionu i svetu. Slicne stvari su se desile u Grckoj. Rast popularnosti desnice, desnicarski ispadi, budjenje socijal-demokratske levice, mitinzi, kontramitinzi itd. Jos bar dve godine cemo se zajebavati sa glupostima umesto da krenemo da radimo nesto. Jedino sto me plasi je to sto zapad nije vise zainteresovan za stabilnost na ovom prostoru. Ocigledno je da se sprema svasta.
  • Tja

    21.11.2014 12:49
    Seki, ajde kad si vec dosao, pokupi ove tvoje sto oce da ratuju, pa se vratite kuci pa ratujte do mile volje. Ko je normalan neka ostane, ko je toliki retard da jos uvek sanja pusku, eto mu je tamo, neka ratuje sa svojim neprijateljeme, a ne sa sugradjanima. Molim lepo i drugi put.
  • Nt

    20.11.2014 15:14
    anonimus
    kako bi tek živeo da si u komentar stavio jedno S manje! Izgleda su žuti mnogo bliži plavima, ili je došap da od Bojana naplati podršku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti