VIDEO, FOTO: Transvestiti obeležili Dan sećanja na žrtve transfobije

Dve transrodne osobe danas su u centru Novog Sada, uz jako obezbeđenje policije, obeležile Dan sećanja na žrtve transfobije.
Dve transrodne osobe danas su u centru Novog Sada, uz jako obezbeđenje policije, obeležile Dan sećanja na žrtve transfobije.

Oni su ispred Miletićevog spomenika upalili sveće i raširili transparent.

Prema izveštajima reportera 021.rs, u centru grada je bilo oko stotinu policajaca, a ostali najavljeni učesnici nisu se pojavili na skupu.

Incidenata nije bilo, a prolaznici su se raspitivali o kakvom događaju se radi, bez ikakvih dobacivanja. Događaj je pratio i šef kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović.

Podsetimo da organizatorima skupa ranije nije bilo dozvoljeno da okupljanje bude u 16 časova, pa su se odučili da to učine u podne.

  • 21.11.2014 09:59
    beban
    ma do jaja trandza je kao kafa dva u jednom
  • Milanče

    20.11.2014 19:14
    ali ladno
    Ali ladno ženski brka!
  • Konstantin

    20.11.2014 18:36
    Procena
    Očigledno da je načelnik Novosadske policije, Siniša Radaković, debelo omanuo u proceni, kada je izveo stotinu policajaca u širem centru grada. Predpostavljam da je uzrok tome ne snalaženje po Novosadskim ulicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti