Porodica i karijera - kako do balansa?

Dvodnevna konferencija namenjena ženama "Women in IT" održava se krajem novembra i početkom decembra u Novom Sadu.
Besplatne radionice na kojima se može naučiti kako se pravi dobar sajt i predavanja na kojima se može saznati kako izbalansirati život između porodice i karijere, samo su neki od interesantnih sadržaja dvodnevne konferencije namenjene ženama "Women in IT" koja se održava u Novom Sadu.

Konferencija je potpuno besplatna za sve koji su zainteresovani, ali je zbog ograničenog broja mesta obavezna prijava. Sastoji se iz dva dela, predavanja su predviđena za subotu 29. novembar, a radionice za četvrtak 4. decembar.

Predavanja na teme "Kako razmišljaju liderke", "Uloga žena u IT biznisu", "Devojke nisu opasne" i "Porodica, karijera i druge sitnice, u potrazi za životnim balansom", održavaju se u Kulturnom centru (Katolička porta 5) od 17 do 21h.

Radionice "Poslovna korespondencija" i "Kreiranje i dizajn web sajta" će biti u školskom centru Smart School (Trg mladenaca 5).

Organizator ove konferencije je Biznisnova - centar za proaktivno poslovanje, a prijave za učešće šalju se mejlom na adresu biznisnova.org@gmail.com.

Udruženje za mlade Biznisnova okuplja stručnjake koje žele da doprinesu  unapređenju poslovanja i preduzetništva tako što pružaju sve moguće vidove podrške pojedincima za razvoj njihovih ličnih i profesionalnih stavova, veština i znanja. Biznisnova je već organizovala brojna predavanja i radionice za mlade, a samo ove godine u Novom Sadu su gostovali Kevin Baren - vlasnik "Checkatrade", najuspešnije kompanije u Engleskoj 2011. godine, potom En Benkroft - trenerica životnih veština, Hju Vajt - zamenik predsednika kompanije "Strategic Relationships", Pol Diorio - psihoterapeut sa usmerenjem u transakcionoj analizi i sa 15 godina iskustva u oblasti savetovanja grupa i pojedinaca.

Udruženje inače organizuje obuke za studente i mlade nezaposlene osobe u oblasti aktivnog traženja posla (pisanje biografije i motivacionog pisma, razgovor sa poslodavcem, teorijska i praktična priprema za intervju za posao), samozapošljavanja, kreiranja ličnog plana profesionalnog razvoja, itd. Biznisnova se nalazi u Železničkoj 13, a više informacija je na web stranici www.biznisnova.com.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti