Treće večeri Exita uhapšeno 28 stranaca (Foto)

Treće večeri Egzita kontrola na ulazima bila je rigoroznija, naročito su proveravani stranci, a 28 njih je uhapšeno zbog posedovanja opojnih droga.
Treće večeri Egzita kontrola na ulazima bila je rigoroznija, naročito su proveravani stranci, a 28 njih je uhapšeno zbog posedovanja opojnih droga. Zato su se na ulazu mogle ćuti psovke na račun Srbije, naravno na engleskom.

Zbog sumnje da je nelegalno trgovao narkoticima, pritvoren je i jedan Novosađanin, a teža krivična dela nisu zabeležena.

 

 

 

Posla je bilo i za Crveni krst, čiji su volonteri zbrinuli jednog mladića, kome je pozlilo jer je na Exit došao sa nezalečenim povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći nekoliko dana pre festivala. Nakon ukazane prve pomoći, mladić je prevezen u Urgentni centar.

Kao i obično, treće festivalske večeri bilo je najviše posetilaca - 38.000.

 

Jutro posle...

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti