DS: SNS pritiska poslanike u Vojvodini

Demokratska stranka saopštila je danas da Srpska napredna stranka nastavlja pritiske na poslanike u Skupštini Vojvodine i ne bira sredstva da dođe na vlast u pokrajini.
Demokratska stranka saopštila je danas da Srpska napredna stranka nastavlja pritiske na poslanike u Skupštini Vojvodine i ne bira sredstva da dođe na vlast u pokrajini.

"Očigledno je da je rekonstrukcija Vlade Vojvodine, koja je sprovedena uprkos pokušajima SNS da dođe do vlasti u AP Vojvodini, nedovoljna potvrda SNS-u da je većina u Skupštini Vojvodine stabilna", ocenjuje DS.

Metode prekomponovanja vlasti da bi SNS došla na vlast uprkos gubitku na izborima, tvrdi DS, poznate su. "U mnogim slučajevima, prijavljene su policiji, ali su svi slučajevi zastrašivanja, potkupljivanja, ucenjivanja i svih drugih metoda prisile odbornika da podrže SNS prošli nekažnjeno", piše u saopštenju.

DS kaže da se "poslanicima i odbornicima neretko preti i privođenjima". Demokrate su, kako se navodi u saopštenju stranke, pozvale nadležne organe da reaguju u ovakvim slučajevima, da "stanu na put ovako bahatom ponašanju SNS i ne dozvole da se državne institucije bacaju pod noge jedne stranke željne vlasti".


  • debela

    25.11.2014 21:37
    ds vlast
    Gospoda iz DS-a bi možda trebala da se pozabave poljoprivredom koju su uništili ili Razvojnom bankom iz koje su na čudan način isparile pare, ili investicijama kojih nema ni za leka.Vojvodina je stagnirala od kada su oni na vlasti.Bavite se rezultatima svog nerada.
  • zvrk

    23.11.2014 20:21
    sredstva
    Alo bre brkate termine pa vi ste sada pokazali doklen ide vasa ambicija za vlascu,a proplivat cete zbog radikala stigao Vojo
  • sveštenik

    23.11.2014 20:02
    pravoslavni
    mene ne vredja ds.
    bog sa vama deco...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti