SNS: DS vređa građane svojim optužbama

Novosadski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da Demokratska stranka vređa građane kad optužuje neku drugu partiju za prekrajanje izborne volje birača ucenama, pritiscima i kupovinom odbornika i poslanika.
Novosadski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da Demokratska stranka vređa građane kad optužuje neku drugu partiju za prekrajanje izborne volje birača ucenama, pritiscima i kupovinom odbornika i poslanika.

Naprednjaci su, reagujući na današnje saopštenje DS-a u kojem navodi da SNS nastavlja pritiske na poslanike u Skupštini Vojvodine i ne bira sredstva da dođe na vlast u pokrajini, uzvratili da su se funkcioneri DS, dok su bili na vlasti, toliko bahato ponašali u skupštinama od kojih su, kako smatraju, napravili "pijace", umesto domova demokratskog odlučivanja demokratski izabranih narodnih predstavnika.

SNS navodi da i danas na pokrajinskom nivou, gde demokrate drže vlast, postoje prelasci poslanika u DS "koji nisu baš logični". "Podsećanja radi, dve poslanice, jedna iz Nove Srbije Velje Ilića a druga iz PS S Bogoljuba Karića, naprasno zaključuju da im je ipak bliži Bojan Pajtić od Aleksandra Vučića i da im je uz Pajtića bolja budućnost", navode naprednjaci.

SNS smatra da iza pomenutog prelaska u DS ima ipak "nešto više od tog besmislenog verovanja" i pozivaju nadležne državne organe da ispitaju pomenuti slučaj, ali i "brojne prethodne prljave radnje u skupštinama širom Srbije".
  • Mira

    24.11.2014 11:00
    sns, niste ok!
    ja znam da žarko želite i jedva čekate da ušetate u Banovinu. To će se možda i desiti. Ali ne razumem zašto ne shvatate da svakim navaljivanjem, pritiskanjem, smaranjem, samo se udaljavate od tog procesa. Da, tačno je, glasala sam za Vas sa uživanjem, ali nikada više neću. Kada sam videla kakve resurse imate i umećete ih u Lisje, Spens, Zelenilo, ZIG, i sa kime sve pravite koaliciju u NS kao najjača stranka u Srbiji, pitala sam se da li sanjam ili sam tako glupava???? Ispostavilo se da jesam..... Zato sretan Vam put, mene više nećete preveslati preko Dunava.
  • ista igra

    24.11.2014 07:30
    pogledajte se u ogledalo i jedni i drugi
    sram vas bilo koje ste vi stetocine i jedni i drugi, da li ste vi svesni kako ovaj narod ZIVI? Boli vas za narod, i nije mi jasno kako se u vasim strankama ne pobuni onaj posteni deo koji obicno iskoristite da vam rade a onda odbacite kao OPIRACU! Ne znam kako bih vas nazvao... sramota!!!
  • Carls Tejlor

    23.11.2014 22:51
    Kao i uvek, osobe sa i makar malo mozga mogu videti da SNS igra na kartu niskog IQ-a gradjana Srbije pa tako i ovaj put nema zdravih argumenata. Vrlo je jasno da se bave ucenama, pretnjama, iznudjivanjem, kradjom, lazima... Dole SNS! Dole Vucic!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti