UZNEMIRUJUĆI FOTO: Zadavljen pas u Petrovaradinu

U Petrovaradinu je pronađen ubijen zlatni retriver, saopštilo je novosadsko Udruženje za zaštitu životinja SPANS.

U Petrovaradinu je pronađen ubijen zlatni retriver, saopštilo je novosadsko Udruženje za zaštitu životinja SPANS.

Oni su na svojoj Fejsbuk stranici naveli da je na lice mesta izašla ekipa JKP "Zoohigijena", policija, komunalna i veterinarska inspekcija.

Direktor "Zoohigijene" Aleksandar Bursać rekao je za 021.rs da se najverovatnije radi o davljenju bodljikavom žicom, kao i da je malo verovatno da se pas sam zaglavio. Bursać dodaje da će se više znati nakon obdukcije.

U SPANS-u kažu da je bodljikava žica verovatno zatezana psu oko glave pomoću neke plastične cevi, nakon čega je obešen.

Policija je odnela materijal, a u udruženju za zaštitu životinja se nadaju da će se otkriti počinilac ovakvih dela. Pas koji je pronađen nije bio čipovan.

  • Bula

    25.11.2014 21:16
    Sociopata seta gradom. Mislite o tome
    danas pas sutra....
  • 25.11.2014 18:33
    Kad je uvedeno cipovanje pasa? Ko kontrolise tu aktivnost i kakva je kontrola? Kakva je kazna za neobavljanje ove obaveze? Zakljucno pitanje: zbog cega jos uvek postoje necipovani psi?
  • 25.11.2014 18:13
    optad
    vi koji mrzite zivotinje ste ljudski otpad!
    ni ja ne volim lutalice ali nije to resenje, pametnije bi bilo kazniti neodgovorne vlasnike na jedno 10 god. robije a ovi zlotvori koji ih ubijaju na dozivotnu pa da vidimo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti