DS: Kad će biti gotov vrtić u Radničkoj?

Gradski odbor Demokratske stranke zatražio je da gradska vlast saopšti kada će biti završen vrtić u Radničkoj ulici.

Gradski odbor Demokratske stranke zatražio je da gradska vlast saopšti kada će biti završen vrtić u Radničkoj ulici.

Ova stranka podseća da se preko 400 najmlađih Novosađana nalazi na listi čekanja za upis u vrtić i navode da, istovremeno, gradska vlast nije sposobna da završi izgradnju vrtića u Radničkoj, iako je završetak radova najavljivan već nekoliko puta.

- Početkom godine predstavnici gradske vlasti i Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" obavestili su roditelje i javnost da će radovi biti završeni u martu i da će tada preko 400 dece moći da krene u ovaj vrtić. Danas je 25. novembar, vrtić je i dalje prazan, a radovi su očigledno u toku - navode demokrate.

Gradnja vrtića u Radničkoj ulici počela je krajem 2011. godine i početak radova je označio tadašnji gradonačelnik Igor Pavličić iz DS-a, a završetak gradnje odlagan je više puta zbog nedostatka sredstava, ali i kašnjenja u izvođenju.

  • gobo

    26.11.2014 12:18
    a smisljeno je tu zbog koga...
  • Mika

    26.11.2014 07:01
    *
    Biće gotov kada klinci koji sada treba da su u njemu postanu punoletni!
  • Boris

    26.11.2014 06:28
    Ha ha ha
    A što ga vi niste završili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti