Bond u Novom Sadu ubija teroriste

Najnoviji film o Džejmsu Bondu, u kojem glumi Danijel Krejg, trebalo bi da se snima i u Novom Sadu.

Najnoviji film o Džejmsu Bondu, u kojem glumi Danijel Krejg, trebalo bi da se snima i u Novom Sadu.

Snimanje je već počelo u Austriji, a od januara naredne godine ekipa se seli u Rim, a potom bi trebalo da dođu i u Srbiju i Novi Sad.

Kako piše britanski "Dejli mejl", nekoliko scena novog filma o Bondu biće snimljeno u Srbiji.

Priča samog filma, koji će delom biti rađen po poslednjem romanu o Bondu "Carte Blanche", delom je smeštena u Srbiji, pri čemu čitava radnja i počinje u Novom Sadu. Priča se vrti oko irskog teroriste koji planira da u Dunav skrene voz koji nosi 300 kilograma opasnog otrova i tako otruje pijaću vodu. Međutim, Bond uspeva da ga spreči, ali terorista beži, ubijajući pritom Bondovog prijatelja iz Srbije.

O radnji knjige i boravku Bonda u Srbiji možete više pročitati na ovom linku.

Film nosi radni naslov "24" i najverovatnije će biti snimljen iz dva dela. Glavnog zlikovca igra Kristof Volc, pojaviće se i Rijana, a Bond devojka je Lea Sejdu.

Ovo nije prvi put da se Džejms Bond obreo u našim krajevima. U ranijem ostvarenju "Iz Rusije s ljubavlju" agent 007 se vozi čuvenim vozom "Orijent ekspres" i prolazi kroz Beograd, Vinkovce, Slavonski Brod i Zagreb.

  • 26.11.2014 17:41
    snimaće se, sigurno, jer
    mogu da upotrebe nezavršenog Žeželja da se voz surva u reku, bez trošenja para na filmske kulise. Prepoznali ljudi kako mogu da uštede pare.
  • Majstor za felne

    26.11.2014 13:30
    Neko će mu staviti auto na klocne preko noći.
  • -

    26.11.2014 12:48
    -
    slikace n.naselje kao neki ruski milje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti