Treći Pozitivan koncert sutra na Svetski dan borbe protiv SIDE

Na Svetski dan borbe protiv SIDE 1. decembra u klubu Kvoter biće održan treći Pozitivan koncert u organizaciji Udruženja Prevent.

Na Svetski dan borbe protiv SIDE 1. decembra u klubu Kvoter biće održan treći Pozitivan koncert u organizaciji Udruženja Prevent.

U muzičkom delu programa, koji počinje u 20h, nastupaće Iskaz, Drunkards i Dora Maar. U okviru pratećeg programa biće priređena izložba najboljih radova pristiglih na konkurs za plakate i fotografije na temu prevencije HIV-a i smanjenja diskriminacije. Nagrade za tri najbolja rada uručiće Leonid Pilipović, gitarista benda Goblini.

Ulaz je besplatan, a organizatori pozivaju sve posetioce da doniraju po jedan slatkiš za decu koja žive sa HIV-om jer će nakon koncerta Udruženje Prevent i ove godine obradovati uz vašu pomoć novogodišnjim paketićima ove mališane. Igračke za paketiće obezbedila je kompanije Dexy Co, kao i prošle godine. Finansijsku podršku za održavanje trećeg Pozitivnog koncerta dale su Gradska uprava za zdravstvo i Gradska uprava za kulturu Grada Novog Sada.


Satnica:

19.00 – Ulaz
19.15-19.30 – Dodela nagrada i otvaranje izložbe
19.30-19.45 -  Plesni performans Kluba umetnika Bina KUB
20.00-20.45 Drunkards
21.00-21.30 Dora Maar
21.45 Iskaz

Tokom trajanja programa vršnjački edukatori Udruženja Prevent deliće posetiocima edukativni materijal i kondome i pružati informacije o HIV-u i SIDI.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti