Višnjić: Sledeće godine kanalizacija u svim prigradskim naseljima

Zavod za izgradnju grada planira da u decembru učini nekoliko važnih koraka ka kompletnom zaokruživanju kanalizacionog sistema u svim prigradskim naseljima.
Zavod za izgradnju grada planira da u decembru učini nekoliko važnih koraka ka kompletnom zaokruživanju kanalizacionog sistema u svim prigradskim naseljima.

Plan je da u 2015-oj sva prigradska naselja dobiju kanaziaciju.

Trenutno po ubrzanom tempu teku radovi na završetku izgradnje tri postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda - Kovilju, Rumenki i Stepanovićevu, a izgrađeno je i preko 20 kilometara sekundarne kanalizacione mreže u Rumenki, Budisavi i Stepanovićevu.

- Sledeće godine rešićemo najveći komunalni problem u Stepanovićevu jer će gotovo celo naselje biti pokriveno mrežom koja će završetkom prečistača biti stavljena u funkcionalno stanje. Nastavljamo sa ovim aktivnostima i iduće godine, a završetkom izgradnje prečistača u Rumenki stiču se tehnički preduslovi da konačno počnemo i sa izgradnjom fekalne kanalizacije i u Kisaču - rekao je direktor ZIG-a Goran Višnjić.

  • 27.11.2014 20:40
    Za razliku od prethodne vlasti ova sadašnja ipak nešto radi po ovom pitanju i ne slika se pred izbore pa posle cao..
  • ?

    27.11.2014 16:14
    A šta je Bockama?
    Opet ništa sa vodom i kanalizacijom u Bockama?

    http://www.021.rs/Novi-Sad/Servisne-informacije/Bocke-Dostaviti-ZIG-u-saglasnosti-za-izvodenje-radova.html
  • Goga

    27.11.2014 15:10
    vidim da na ovu vest ima i negativnih komentara ali treba biti realan i reci da nisu za sve krivi ni vi iz ziga. jel znate koliko ljudi nece da pristane na saglasnost da mreza prodje kroz deo njihove parcele?! al dobro valjda ce se do kraja 2015 resiti to sa prigradskim naseljima a samim tim i problem koji ti ludi imaju sa kanalizacijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti