FOTO: Voz prolazi Futogom, a rampa podignuta

Obratite pažnju kada prelazite pružni prelaz u Futogu, jer je rampa podignuta i kada prolazi voz.

Obratite pažnju kada prelazite pružni prelaz u Futogu, jer je rampa podignuta i kada prolazi voz.

Problemi sa neobezbeđenim pružnim prelazima su prisutni u celoj Srbiji. Krivica nije samo na vozačima koji često znaju da pređu preko pruge i pre nego što pogledaju da li nailazi voz, nego i na Železnicama Srbije koje ne brinu da signalizacija bude ispravna i da rampe rade.

Kao što se može videti na fotografijama koje je jedna Novosađanaka napravila danas u Futogu oko 12:30 časova u Železničkoj ulici, teretni voz je prošao dok je bila podignuta rampa.

Srećom, vozači su na vreme primetili da ide voz, a za to vreme nikog nije bilo na pružnom prelazu.

  • zivan

    28.11.2014 04:57
    Revitalizovati zeleznicu
    Nemio dogadjaj desio se u cetvrtak, 27. decembra. Istog dana u Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad se raspravljalo o izmenama Zakona o bezbednosti zeleznickog saobracaja!
    U zivotu ima vise crnog humora nego u kultnom filmu Maratonci trce pocasni krug...

  • vokille

    27.11.2014 22:05
    raspad
    Pa nije sad rampa qrva, pa da mora da se spušta pred svakim vagonom.
  • 27.11.2014 20:59
    Novosađanka @vojvoda
    Eh,da ste vi nama živi i zdravi i da ste daleko ostali,pa makar mi bili i bez hleba...Muka mi je od tih priča kako bi Novi Sad bez vas dođoša ostao palanka,kako ste nas vi izgradili i slične gluposti koje samo vama mogu pasti na pamet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti