Gužve za upis u vrtiće (Foto)

Već prvog dana predaje dokumenata za upis dece u vrtiće, na šalterima uprave "Radosnog detinjstva" stvorile su se velike gužve.

Već prvog dana predaje dokumenata za upis dece u vrtiće, na šalterima uprave "Radosnog detinjstva" stvorile su se velike gužve.

Iako rok za predaju ističe krajem meseca, red se protegao i izvan kapije ove ustanove.

Većina roditelja s kojima smo razgovarali nije krila nezadovoljstvo zbog dugog čekanja.

Procenjuje se da će do kraja meseca biti prijavljeno oko 7.000 dece, a u vrtićima je slobodno oko 2.900 mesta.

Kako za naš radio kažu roditelji, brinu ih liste čekanja, a alternativno rešenje za vrtić uglavnom nemaju.

Konkurs za upis u vrtiće Radosnog detinjstva traje do 28. jula.

  • dzelissima

    07.12.2010 13:18
    kalimero
    nisu hteli da prime dokumentaciju za upis mog 2 deteta, rekli su nema jos godinu dana, a objavili da takvu dokumentaciju nisu dobijali, sada cu ja morati sa puskom da odem do njih kad mi porodiljski istekne, jer nemam ko bebu da mi cuva a radim kod privatnika !!!
  • gobo

    13.07.2010 09:14
    eeee
    poenta price je da u radosnom detinjstvu ne proveravaju potvrde o zaposlenju...samo nek provere i radne knjizice i zdravstvene knjizice i sve ce biti drugacije..a da ne pricam o tome kako se sa 2 svedoka moze overiti potvrda o podstanarstvu..
  • liki

    13.07.2010 08:44
    14h
    Slazen se sa Zaposlenom mamom. Svi nesto rade kod privatnika, zale se na r.vreme, na rad subotom, a 14 h nemas gde da parkiras ispred vrtica jer dolaze roditelji da pokupe decu. Gde svi oni rade i do koliko? Ja radim u drzavnoj sluzbi do 16 h, a decu pokupim skoro u 16. 30 skoro su uvek poslednji.

    Neka sva upisana deca idu u vrtic, a ne upisu ih a ne idu u vrtic i drze zauzetim to mesto za neko dete koje stvarno nema izbora vetic/baba/zena za cuvanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti