Bajatović ponovo predsednik Pokrajinskog odbora SPS

Dosadašnji lider vojvođanskih socijalista Dušan Bajatović ponovo je danas izabran za novog predsednika tog odbora na Devetom kongresu Pokrajinskog odbora SPS-a za Vojvodinu u Novom Sadu.
Dosadašnji lider vojvođanskih socijalista Dušan Bajatović ponovo je danas izabran za novog predsednika tog odbora na Devetom kongresu Pokrajinskog odbora SPS-a za Vojvodinu u Novom Sadu.

Po okončanju Kongresa održana je i prva sednica novog saziva Pokrajinskog odbora SPS-a za Vojvodinu na kojoj je izabrano rukovodstvo tog odbora, odnosno potpredsednici i Izvršni odbor. Za potpredsednike vojvođanskih socijalista, na predlog Dušana Bajatovića, izabrani su Radislav Striković, Goran Radić, Livija Gavrilović, Marko Rovčanin, Sreten Jovanović i Tamara Zagorac Mešter.

Za sekretara izvršnog odbora izabran je Ivan Đoković, a izabrano je i 27 članova novog Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora SPS-a. Na današnjem Kongresu odlučeno je i da se poveća broj članova pokrajinskog odbora, tako da ih je sada 95, dok ih je u prethodnom sazivu bilo 20 manje.

Kongresu pokrajinskog opdbora SPS-a, koji je održan pod sloganom "Reč je o budućnosti", prisustvovali su zamenik predsednika SPS-a Žarko Obradović, potpredsenici te stranke Branko Ružić i Aleksandar Antić, kao i predstavnici stranaka koje su koalicioni partneri SPS-a na republičkom nivou i u velikom broju lokalnih zajednica, Srpske napredne stranke i Jedinstvene Srbije.

Naprednjake je predstavljao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dok je u ime Jedinstvene Srbije gost na Kongresu bio predsednik Pokrajinskog odbora te partije Srđan Kružević.

  • Socijalista

    01.12.2014 21:54
    a gde?
    A zašto Ivica Dačić nije bio na pokrajinskoj konferenciji??
  • samo napred

    01.12.2014 09:10
    al kad se razbijes
    bice to strasno!!!!
  • 30.11.2014 21:43
    ajde buć u vodu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti