FOTO: Jak olujni vetar srušio krov zgrade u Vase Stajića

Jak olujni vetar koji danas duva u Novom Sadu doprineo je da se oko 15 časova sruši krov na zgradi Železničkog transportnog preduzeća u Ulici Vase Stajić.
Jak olujni vetar koji danas duva u Novom Sadu doprineo je da se oko 15 časova sruši krov na zgradi Železničkog transportnog preduzeća u Ulici Vase Stajić.

Uz fotografije koje nam je prosledio Novosađanin Đorđe K. stoji da, na sreću, krov nije pao na trotoar.

Sutra će biti slično vreme kao i danas. Duvaće jak vetar, a tokom poslepodneva temperatura će naglo opasti, sa mogućom pojavom kiše. Tokom srede i četvrtka malo toplije, bez padavina, ali će duvati jak vetar. Vetar će duvati i tokom vikenda, a očekuju na i jake padavine.

  • Anonimus

    02.12.2014 08:58
    Boze, koliko lupetanja u ovim komentarima!
  • 02.12.2014 08:18
    Perica misli
    Optužite Boru Novakovića.Krov se klimao dok je on bio direktor ZIG-a ( a i onako je već u zatvoru... i još je opozicija...)
  • @I.M.

    01.12.2014 21:52
    Kakav Pajtic
    Krov je drug Tito.
    Za vreme njegove apsolutisticke vlasti je napravljeno, a ovi sada sa Pajticem i cuzamen sa svim aktuelnim i bivsim nisu u stabju ni da okrece niti zakrpe rupe na krovovima.
    Izvinajavm se svim antiprotivnim, a ako gresim neka me isprave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti