Vandali polomili sadnice u Primorskoj ulici i na Sentandrejskom putu

Za sada nepoznati vandali u noći između 3. i 4. decembra polomili su i počupali veliki broj sadnica koje su radnici "Gradskog zelenila" nedavno posadili.
Za sada nepoznati vandali u noći između 3. i 4. decembra polomili su i počupali veliki broj sadnica koje su radnici "Gradskog zelenila" nedavno posadili.

Radi se o lokacijama na raskrsnicama Sentandrejskog puta i Primorske ulice, kao i u parku na Bistrici.

S obzirom na to da se radi o imovini građana Novog Sada, "Zelenilo" poziva policiju da otkrije i kazni vandale.

  • Zoran

    07.12.2014 13:21
    da li je to bilo organizovano?
    Ako neko ulomi dva stabla onda tu kazemo da je bio neki idiot u prolazu. Ovo mi vise deluje kao organizovana akcija. Dakle, ko je organizovao i sa kojim ciljem?
  • milojko

    06.12.2014 08:12
    komunalna policija
    a sta radi komunalna policija, nesposobna banda, ju muka mi je i da pisem
  • milojko

    06.12.2014 08:11
    klisa
    a secate se pre par godina, pred izbore 2012-te, DS svita posadila na hiljade sadnica po Klisi, za par meseci sve polomljeno i unisteno, polomili ih oni ciju bi ulicu i park krasili, nisu dosli iz Bukovca da lome. Roditelji stidite se sta pravite od dece, debile, nasilnike i maloumnike, svako dete se rodi "tabulla rassa" vi ste ti koji po njoj pisu, gadi mi se ybog vas takvih i ova lepa zemlja u koju sam se doselio pun nade i vere

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti