Kružević ponovo na čelu vojvođanskog odbora JS

Za predsednika Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije za Vojvodinu izabran je danas Srđan Kružević, koji je na toj funkciji bio i u prethodnom mandatu.

Za predsednika Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije za Vojvodinu izabran je danas Srđan Kružević, koji je na toj funkciji bio i u prethodnom mandatu.

Kružević je bio jedini kandidat za prvog čoveka vojvođanskog odbora Jedistvene Srbije, a za njega je glasalo svih 496 prisutnih delegata.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, rekao je da članovi te partije u Vojvodini moraju biti spremni za pokrajinske izbore za koje je kazao da će se uskoro održati. Marković je istakao da je politika socijalne pravde ono po čemu je JS prepoznatljiva i da će tako biti i ubuduće.

"Obećavam da ću do aprila ili maja naredne godine u jedan vojvođanski grad, to neće biti Novi Sad, već grad koji ima fabriku koja ne radi, dovesti jednog velikog investitora koji će oživeti tu fabriku i zaposliti radnike", rekao je Marković.

Srđan Kružević je rekao da će JS već od sutra krenuti sa zahtevima za raspisivanje vanrednih pokrajinskih izbora jer je, kako je kazao, trenutna situacija u Vojvodini neodrživa. "Do sada se nismo izjašnjavali po pitanju izbora u AP Vojvodini, ali danas kažemo da su izbori neophodni i da ih treba raspisati što pre, kako bi se što pre zaustavilo propadanje Pokrajine i prekinulo ovo neodrživo stanje koje donosi samo loše građanima u Vojvodini", rekao je Kružević.

On je naglasio da od članova Skupštine Pokrajinskog odbora JS zahteva da najkasnije do Nove godine u svim gradovima i opštinama u Vojvodini formiraju izborne štabove, kako bi, kako je rekao, "spremno dočekali izbore koji dolaze". Osim predsednika i članova Pokrajinskog odbora danas su izabrana i tri potpredsednika tog odbora (Goran Vranješ, Marjan Aleksić i Nikola Stupar), te sekretar, predsednica aktiva žena i predsednik omladine PO JS za Vojvodinu.

Izbornoj skupštini Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije u svojstvu gostiju prisustvovali su i Član predsedništva Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije i potpredsednik te stranke Dušan Bajatović i potpredsednik PUPS-a i predsednik Pokrajinskog odbora te partije za Vojvodinu Miroslav Španović.

Podsetimo da je Srđan Kružević podneo u aprilu ostavku na mesto direktora Elektrovojvodine, nakon što mu je verifikovan poslanički mandat u Skupštini Srbije.

  • ?

    08.12.2014 13:04
    ?
    Јел то овај https://www.youtube.com/watch?v=eXt5AcmaZCY
  • realizator

    07.12.2014 10:03
    @Animator
    Kad već poznaje vojvođanske vrednosti zašto sada ćuti kad se razbija poslednja vojvođanska firma, Elektrovojvodina? Govorio je o tome na vojvođanskoj skupštini, ali sada lični interesi nalažu da se ćuti!
    Baš kao i ovi drugi čuvari vojvođanskih vrednosti u vojvođanskoj skupštini, DS, LSV, SVM!

    Od nove godine mi više nemamo Elektrovojvodinu, plan je napravljen i pripremljen. Teško da može neko da ga promeni. A onda će svi biti neobavešteni kao Koštunica. Od Pajtića do Kruževića! A mi ćemo da se igramo politike dok nam uzimaju hleb iz ruke.

    Svi oni to znaju i ćute! ZAŠTO???

    Bez Elektrovojvodine, ovaj ******* nema nikakve šanse da uzme dovoljno glasova. Svi smo znali kakva je trgovina bila za glasove JS i većina je ćutala. Šta sad očekujete? Bolje!? Idite na psihijatrijski pregled!

    Nema nikakve razlike između njega, Pajtića i naprdnjaka! Svi rade ISKLJUČIVO u ličnom interesu!

    UKLJUČI MOZAK!
  • Branko

    07.12.2014 08:18
    Smešno
    Ovaj Kružević je crtani film, a nikako ozbiljan čovek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti