Partizanska se otvora za saobraćaj sledeće nedelje

Partizanska ulica biće otvorena za saobraćaj u toku sledeće nedelje.
Partizanska ulica biće otvorena za saobraćaj u toku sledeće nedelje.

U nedelju je počelo asfaltiranje na potezu od Sentandrejskog puta do Ulice Đorđa Zličića. Istovremeno se prave i tamponski slojevi u drugom delu ulice, do Temerinskog puta, tako da će i na ovoj deonici uskoro početi asfaltiranje, saopštio je Zavod za izgradnju grada. Radovi na postavljanju habajućeg završnog sloja asfalta na kolovozu u Partizanskoj ulici biće realizovani tek kada temperatura bude minimun 15 stepeni Celzijusa.

Nakon završetka radova JKP "Vodovod i kanalizacija", u subotu je počelo asfaltiranje kolovoza na krajnjoj desnoj traci Futoškog puta i to najpre na potezu od Vršačke do Subotičke ulice. Nakon toga uslediće i asfaltiranje preostale deonice, od Subotičke do Bulevara Evrope, kao i raskrsnice Subotičke ulice i Futoškog puta.

Sem zatvaranja raskopanih površina, ovi radovi obuhvataju i popravku ivičnjaka, kao i sanaciju kolovoza u srednjoj traci u kojoj, zbog velikog saobraćajnog opterećenja, postoje izraziti kolotrazi. Planirano je da svi radovi na Futoškom putu budu završeni do kraja sledeće nedelje.

Do 20. decembra biće završeni i radovi na asfaltiranju kolovoza u Ulici vojvođanskih brigada.

  • Goran

    09.12.2014 18:39
    Prosirenje
    Meni samo nije jasno zbog čega ulica nije proširena...Smatram da je i to trebalo uzeti u obzir, bar napraviti jednu dodatnu traku. Ovakva saobraćajnica mora biti rasterećena. Kroz ovu ulicu se prolazi i po deset minuta...
  • Nezavisni Vojvodjanin

    09.12.2014 06:28
    temperatura 15c u Decembru ????
    znaci kao i do sada nikada i nigde nema zavrsnog habajuceg sloja. Do proleca sve ovo pasce u zaborav i eto lepih para ostadose nekome da omasti brke... E da mi je da docekam tih 15c da vidim jel se asfaltira....
  • Vozac B kategorije

    08.12.2014 20:05
    sta god zavrse rupe ostaju
    Gde god da su bili radovi ove godine, duz temerinske ili na raskrsnici Jase Tomica i kisacke, svuda su okolo ostali poneki krateri. Grad treba da ima svog inspketora ili inspektore koji ce ici iza izvodjaca radova i ocenjivati. Ako ne valja, nema isplate pa da vidis kakav kvalitet ima da bude i Nemac da nam zavidi. Nije Nemac nista posteniji ni vredniji samo ima sistem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti