FOTO: Smeće ruglo Avijatičarskog naselja

U Molijerovoj ulici na Avijatičarskom naselju smeće se gomila oko kontejnera, a prema tvrdnji pojedinih građana, "Čistoća" nikako da to sredi.
U Molijerovoj ulici na Avijatičarskom naselju smeće se gomila oko kontejnera, a prema tvrdnji pojedinih građana, "Čistoća" nikako da to sredi.

Kako nam je rekao Vlada koji je sa nama podelio ovu fotografiju, ovako je kad je "čisto". On je naveo da je jednom prilikom odveo komunalnu policiju na lice mesta i rečeno mu je da će biti podneta prijava "Čistoći", ali se ništa nije dogodilo.

Vlada dodaje da je jednom prilikom video kako kontejner pada sa kamiona i lomi se točak. Radnik "Čistoće" ga je samo malo gurnuo da se lepše prevrne i ostavio tako. Takođe, jedan od dva kontejnera je stalno zatvoren, a od leta tu stoji jedan raspali dušek.

Vlada kaže da je činjenica da građani doprinose ovakvoj situaciji svojim nemarom, ali i da bi "Čistoća" to morala da sredi jer joj je to ipak posao i za to služi.

  • уго чавез

    11.12.2014 14:35
    дајте палту
    када би радници чистоће имали основне услове за рад као што су одела и рукавице,па тек онда плата на време и нормална возила...која пређу нормалан технички,пошто 90% тих возила није технички исправно када се неби радило о јавном предузећу.....даље да кажем да у тој истој чистоћи влада јавашлук и лоповлук невиђених размера све се краде и ником ништа радници немају више ни где да једу,јер је фирмина кухиња затворена због огромног дуга ...смешно. није ми јасно како да нико неиде у затвор. ето толико
  • Nikola

    10.12.2014 14:50
    krajnje vreme
    Krajnje je vreme da komunalna policija počne da radi ono što bi trebala da joj bude delatnost, da vodi računa ko baca smeće i kažnjava ih.
    Mislim da je to mnogo važnije nego da trče od babe kojoj smeta što je komšija sa petog sprata pustio glasnu muziku, do babe kojoj je komsinica parkirala prljavi bicikl na otirač.
  • bezimeni

    09.12.2014 21:08
    pozz
    e ljudi radnici cistoce to odnose stalno ali je narod stoka pa baca sa zgrade samo dole sut lisce sve pored kontenera. i ima 2 konteneera a oni ne bacaju u kontener wec pored tako da. . . . taj koji je slikao to i poslao to se stoka najveca sto postoji....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti