DS: Vučević da se izjasni o tvrdnjama Treće Srbije o državnom udaru

Novosadski odbor Demokratske stranke postavio je danas pitanje gradonačelniku Milošu Vučeviću da li podržava jučerašnje ispade političke organizacije Treća Srbija (TS) koja je na konferenciji za novinare optužila Srđu Popovića da planira "državni udar koji će početi napadom na zgradu NIS-a".
Novosadski odbor Demokratske stranke postavio je danas pitanje gradonačelniku Milošu Vučeviću da li podržava jučerašnje ispade političke organizacije Treća Srbija (TS) koja je na konferenciji za novinare optužila Srđu Popovića da planira "državni udar koji će početi napadom na zgradu NIS-a".

Iz DS-a podsećaju da Treća Srbija zajedno sa Srpskom naprednom strankom, vrši vlast u Novom Sadu i ističu da "takve šizofrene tvrdnje, iznete bez ikakvih dokaza, najbolje opisuju političku scenu Srbije, ali i stanje pojedinaca u novosadskoj vlasti".

U saopštenju se naglašava da je Miloš Vučević dužan građanima objašnjenje jer je, kako se navodi, "upravo njegovo tolerantno ponašanje i zaštitinički odnos koji godinama neguje prema ovoj organizaciji doveo do ispada koji plaćaju svi Novosađani".

"Podsećamo, da je ćutanje upravo prećutna podrška ovakvim ispadima, kojih će, ukoliko se svi jasno ne ogradimo u budućnosti biti sve više", navodi se na kraju saopštenja i zaključuje da se gradonačelnik poziva da "počne da radi u interesu građana" i da se izjasni po pitanju "ovih besmislenih optužbi".

  • Juta

    11.12.2014 23:47
    Ponasaju se kao dete kada mu uzmes lizalicu..Samo j e ovde malo veca "lizalica" u pitanju, u pitanju je zemlja cela sa sve narodom, i hvala Bogu pa su otisli!
  • Jovan

    11.12.2014 22:43
    Od 2000te godine smo mi građani Srbije trpeli teror i državni udar od strane DSa...vreme je gospodo da se preispita 12 godina vašeg demokratskog državnog udara na građane Srbije...
  • 11.12.2014 00:53
    @Deran - Gruzija, Egipat, Ukrajina, ...
    Ajde derane lepo casu mleka i na sovanje.
    Otpor jeste placen od strane agenture za rusenje
    Milosevica.Samo objasni kakve veze oni imaju sa Gruzijom, Egiptom,Ukrajinom? Mozda taj Srdja Popovic prica Arapski?Gruzijski? Dogovorio se sa Mohamedom Morsijem(za tvoju informaciju bivsi predsednik Egipta, clan muslimanskog bratstva)kako da sruse Hosnija Mubaraka? U Egiptu i gore navedenim drzavama nema podobnih za svrgavanje vlasti, nego ce iz je...e Srbije od 7mil. da regrutuju?
    Ako si ti derane pao na provokaciju TS(koja verovatno radi za inostrane interese)onda sa tobom nesto nije kako treba.TS bi trebalo krivicno da odgovara za unosenje panike i defetizma, sto je klasican primer pokusaja urusavanja drzave koju mi na zalost nemamo.Za tako plasirane informacije se ide u bajbok(u najboljem slucaju) u zemlji koju si naveo(SAD)
    Srbija treba da uvede obavezan psihijatrijski pregled za politicare i gradjanstvo kojima manjka malo bubrega u glavi.Posle toga smrtna kazna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti