Više od 100 kazni za prodavce

Komunalni inspektori su tokom proteklih sedam dana, pre i za vreme trajanja Exita, napisali 103 mandatne kazne za ulične prodavce koji su bez dozvole prodavali robu posetiocima festivala.
Komunalni inspektori su tokom proteklih sedam dana, pre i za vreme trajanja Exita, napisali 103 mandatne kazne za ulične prodavce koji su bez dozvole prodavali robu posetiocima festivala.

Budući da je komunalna inspektcija zadužena i za vozila parkirana na zelenoj površini, po njihovim nalozima uklonjen je 131 automobil. Pauk služba Parking servisa ukupno je za četiri festivalska dana uklonila 300 vozila.

  • Marko

    14.07.2010 14:06
    Drug pauk
    Pauk služba uklanja sve automobile osim onih sa četvorocifrenim tablicama. Pauk isto tako odbija da nosi one parkirane po keju NA SRED livade, neposredno pored INDEX caffe-a. Verovatno zato što tu gde oni prođu... trava ponovo raste.

    Ovaj iznenadni izlazak komunalne policije na teren (iako su planirani tek za sredinu septembra) možemo protumačiti kao popunjavanje rupa u budžetu. Strogoća saobraćajne policije, isto tako varira po budžetskim sezonama.

    Valjalo bi razmisliti na koji to način EXIT festival doprinosi turizmu grada Novog Sada i gde je tu običan građanin?
  • gobo

    14.07.2010 11:34
    e
    e kada bi tako kontrolisali ulicne prodavce i pirateriju po gradu i kada nema exita bilo bi jako lepo..
    lepo se moglo videti da je exit puko i da moraju cak i prodavci duz keja,mosta i na sremskoj strani da se uklanjaju kako bi se pospesila prodaja na trvdjavi posto naroda nije bilo..
    a sto to nisu radili prethodnih godina?
  • sinisa petkovic

    14.07.2010 09:57
    vise od 100 kazni za...
    Ko će da kazni "EXIT" što su posetioci našu celu ulicu V. Nazora popiškili, ko će da kontroliše EXIT što od dobijenog novca od GRADA časti koga hoće (kao kad bi ja častio goste u lokalu i vlasniku rekao da će platiti radio 021)i ko će da kazni one organizatore koji su sve premestili na desnu obalu Dunava - da ime "posetioci" ne smetaju u NS.
    ukoliko ih niko ne kazni, kazniće ih BOG jer su sve halaviji i halaviji, tako da su postali narcisoidni hanibal koji za skupe ulaznice nudi "siromašan švedski sto sa lošom hranom".
    Jedan vojskovođa je davno rekao: JOŠ JEDAN OVAKAV EXIT I TO JE KRAJ.
    ONI KOJI SU PRE MNOGO GODINA ORGANIZOALI U NOVOM SADU IGRE SA SUNCEM TO SU RADILI ZA ONU OMLADINU KOJA NIJE IŠLA NA MORE, A SADA JE OVA LOŠA PREDSTAVA ZA SIROMAŠNE STRANCE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti