Novi Sad će se kandidovati za Omladinsku prestonicu Evrope 2018.

Danas je u Gradskoj kući predstavljena inicijativa Exit fondacije da se Novi Sad kandiduje za Omladinsku prestonicu Evrope 2018. godine.
Danas je u Gradskoj kući predstavljena inicijativa Exit fondacije da se Novi Sad kandiduje za Omladinsku prestonicu Evrope 2018. godine.

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar je istakao da je unapređenje društvenog položaja mladih i stvaranje uslova za ostvarivanje njihovih potreba i interesa jedan od prioriteta Grada Novog Sada.

"Ako imamo u vidu da je Gradska uprava za sport i omladinu prošle godine sa preko 20 miliona dinara podržala 82 projekta kojima je obuhvaćeno oko 22 hiljade mladih Novosađana, kao i činjenicu da je Novi Sad, kao univerzitetski grad, grad kulture i značajnih manifestacija oduvek privlačio veliki broj mladih ljudi iz zemlje, ali i celog sveta onda možemo zaključiti da naš grad nezvanično, već jeste omladinska prestonica Srbije i šireg regiona", izjavio je Svilar i dodao: "Podržavamo inicijativu Exit fondacije da se Novi Sad kandiduje za Omladinsku prestonicu Evrope 2018. godine i siguran sam da ćemo ozbiljnim radom, odgovornim odlukama i kreativnim rešenjima učiniti sve da na najbolji način predstavimo kapacitete i potencijale Novog Sada, a da će upravo mladi "heroji" biti glavna uzdanica na putu ka toj prestižnoj tituli."

Predaja kandidature biće upriličena 1. februara, kada se obeležava Dan Grada.

  • ns time

    12.12.2014 08:06
    Prvo ocistite ovaj zapusten grad.
  • 11.12.2014 17:48
    Јер град са највише омладинског криминала то заслужује!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti