Prikupljanje pomoći za gladne imigrante u Subotici

Prikupljanje pomoći za imigrante koji se smrzavaju u improvizovanom kampu kod Subotice organizovano je u kafeu "Pero", Železnička 10.
Prikupljanje pomoći za imigrante koji se smrzavaju u improvizovanom kampu kod Subotice organizovano je u kafeu "Pero", Železnička 10.

Imigranti su uglavnom izbeglice iz zemalja zahvaćenim ratovima, nemaju nikakva sredstva i država im ne pomaže. U kampu ima starih i dece.

Najpotrebnije stvari su topla zimska garderoba, ćebad, hrana i voda, mada je ovim ljudima praktično svaka pomoć dobrodošla. Takođe, poseban poziv je za vlasnike kombija ili pikap vozila, koji su voljni da prikupljenu pomoć odnesu do Subotice.

Akcija će trajati svakog dana do nedelje, a oni koji su zainteresovani da pomognu, pakete mogu dostaviti u periodu od 9-23h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti