Miloš Vučević dobitnik priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dobitnik je priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" koje mu je uručeno za promociju evropskih vrednosti života u Novom Sadu.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dobitnik je priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" koje mu je uručeno za promociju evropskih vrednosti života u Novom Sadu.

Nagrada koja se sastoji od Plakete i Zlatnika sa likom Kapetana Miše i umetnički je rad akademskog vajara Ljubiše Mančića iz Beograda, uručena je gradonačelniku u Matici Srpskoj.

Tu odluku doneo je stručni Žiri kojim predsedava prorektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Radovan Pejanović, a koji čine profesori, ekonomisti i novinari.

Nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljuju se u okviru Projekta "Put ka vrhu" MediaInventa i predstavljaju proces uspostavljanja i afirmacije takvih vrednosti najboljim stvaraocima u privrednom i društvenom životu u Srbiji, istaknutim pojedincima, kompanijama i ustanovama, koji su svojim radom obeležili proteklu godinu. Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljuje se od 2000. godine radi afirmisanja privrednog stvaralaštva, preduzetničke kulture i društvenih vrednosti u našoj zemlji.

Predloge za priznanje šalju privredne komore, lokalne samouprave, udruženja novinara, nevladine organizacije i istaknuti pojedinci.

  • ovaj ns vucic

    20.12.2014 16:37
    uzjasio
    tudjeg konja,nadam se da ce ga zbaciti
  • novosadjanin

    14.12.2014 00:43
    pitanje
    evropske vrednosti zivota??????? pogledajte statisktiku kriminala!!!! pogledajte statistiku zivota!!!!!! pogledajte kupovnu moc gradjana!!!! pogledajte zaposlenost!!!! ako su to evropske vrednosti, hvala vam!!!!!
  • 13.12.2014 05:29
    Novi Sad nikad nije bio u gorem stanju nego sad.
    Treba imati obraze od djonova da primi takvu nagradu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti