Radnici Dnevnika zabranili direktorki ulaz u zgradu

Radnici Dnevnika blokirali su jutros ulaz u zgradu Dnevnika vršiocu dužnosti direktora Dnevnik holdinga Jasmini Mašulović, zato što svaki dan radnicima daje drugačija obećanja.
Radnici Dnevnika blokirali su jutros ulaz u zgradu Dnevnika vršiocu dužnosti direktora Dnevnik holdinga Jasmini Mašulović, zato što svaki dan radnicima daje drugačija obećanja.

Radnici, uglavnom zaposleni u Dnevnikovoj štampariji,  ne vide da će im u skorije vreme biti isplaćene zaostale zarade, povezan staž i obezbeđeno zdravstveno osiguranje, kaže predsednik Sindikata ovog preduzeća Steva Tomin.

On dodaje i da ne znaju šta će biti sa novcem od prodaje pomoćne hale štamparije. "Juče nam je rekla da će te pare najverovatnije dati Izvršnom veću, pa da oni to oroče u Razvojnoj banci i da se onda posle javnog poziva za javne nabavke, da se tek onda te pare mogu trošiti" priča Tomin.

Mašulovićeva je , kako tvrdi predsednik Sindikata, rekla da bi to moglo trajati oko tri, četiri meseca. Međutim, radnici nisu spremni da za to vreme rade bez plata, niti će početi sa štampanjem listova koji bi trebalo da budu gotovi do petka, ukoliko ne dobiju bar jednu zaradu.

Radnici Dnevnika najavili su da će posle 10 časova blokirati i raskrsnice Bulevara oslobođenja i Ulice Pap Pavla, kao i raskrsnicu kod Futoške pijace.

  • 14.07.2010 17:37
    Dnevnikovom rukovodstu je izgleda naredjeno od vrha da budu ograniceni ili su po prirodi takvi i zbog svog kvaliteta su rukovodioci
  • radnica

    14.07.2010 15:55
    VEROVATNO MNOGIMA DELUJE KAO DRSKOST TO ŠTO RADNICI DNEVNIKA MALO-MALO PA ŠTRAJKUJU, ALI KADA BISTE BILI U SITUACIJI DA POLA PLATE DOBIJETE NA 2 MESECA, A DA PRI TOM FINANSIRATE DOLAZAK NA POSAO ( PUTNI TROŠKOVI SU ZA NAS MISAONA IMENICA) SHVATILI BISTE KAKO SE ČOVEK OSETI JADNO, A NAROČITO KADA TI SE OBRATE GLAVEŠINE IZ POKRAJINE SA PRIČOM DA JE KRIZA, A TI IH GLEDAŠ I RAZMIŠLJAŠ DA LI TA ISTA KRIZA VAŽI I ZA NJIH, E ONDA TI JE STVARNO DOSTA SVEGA!!!!
  • Maja

    14.07.2010 11:19
    Nesposobnjakovici
    Cinjenica je da tirazi novina u mnogim Evropskim zemljama opadaju. Ali regionalne novine opstaju jer obicne ljude ipak zanima sta se desava u njihovoj okolini.
    Kada bi Dnevnik imao rukovodstvo sa vizijom i osecajem za poslovanje, sve bi islo bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti