Za oba dočeka Nove godine iz budžeta ni dinar

Savetnica gradonačelnika Nada Kobac izjavila je da će sve troškove dočeka Nove 2015. godine, kao i Srpske Nove godine 13. januara biti pokriveni od strane sponzora.
Savetnica gradonačelnika Nada Kobac izjavila je da će sve troškove dočeka Nove 2015. godine, kao i Srpske Nove godine 13. januara biti pokriveni od strane sponzora.

Prema njenim rečima, još nije određeno šta će grad uraditi sa 19,3 miliona dinara koji se nalaze na računu Kulturnog centra Novog Sada i koji su bili namenjeni za plaćanje troškova dočeka i o tome će javnost biti naknadno obaveštena. Nada Kobac je rekla i da će detaljni program, kao i ko su sponzori dočeka biti saopšteni u narednim danima kada sve bude dogovoreno.

Ona je potvrdila i pisanje 021.rs da će na dočeku 2015. godine na Trgu slobode 31. januara nastupiti Frajle, Garavi sokak i Crvena jabuka i dodala da će program početi u 21 čas nastupom sarajevskog world music benda "Divanhana". Savetnica gradonačelnika je navela i da je planirano da se u ulici Laze Telečkog postavi još jedna bina 31. decembra i na njoj će tokom večeri svirati nekoliko DJ-eva.

Nada Kobac je izjavila i da još nije poznato ko će nastupiti 13. januara, jer su pregovori još u toku i to će biti nakandno saopšteno. Savetnica gradonačelnika kaže i da je Grad odlučio da organizuje dočeke ceneći materijalno stanje građana.

Ona je precizirala i da je prema preporuci Vlade Srbije da se štedi postignuto da sponzori pokriju troškove nastupa izvođača, obezbeđenja, vatrometa, zakupa bina i svih ostalih troškova i da tako iz budžeta ne ode ni jedan dinar.

  • 14.12.2014 00:31
    novosadjanin
    ha ha ha, jel to prica kao kad je gospodin gradonacelnik rekao da ima samo jednog savetnika na platnom spisku. A ova "gospodja" je verovatno honorarni savetnik….. E na isti nacin nova godina kosta 0 dinara!!!! Postovana gospodo sve to mi debelo platimo, nemojte se zavaravati. Uvek ce ici po dzepu naroda, nema nigde nista za dzabe!!!
  • 13.12.2014 14:25
    Anonimus
    Svake godine pljujete kako je preskupo i koliko obdaništa može za to da se napravi sada kada je džabe - ni to vam ne valja. Dokoni komentatori nabavite sebi život!
  • 13.12.2014 08:37
    Strawa
    Kako ovde ima pametnih i domisljatih ljudi. Spaseni smo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti