Partizanska ulica prohodna ovog popodneva

Partizanska ulica će konačno biti otvorena za saobraćaj danas poslepodne.
Partizanska ulica će konačno biti otvorena za saobraćaj danas poslepodne.

U ovoj izuzetno prometnoj ulici s radovima se počelo još 20. septembra.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je od direktora JKP "Put" Željka Džakule dobio uveravanja da će Partizanska ulica biti otvorena danas za saobraćaj. "Najveći deo mehanizacije JKP "Put" i najveći deo ljudstva tog preduzeća je usmeren na radove u Partizanskj ulici kako bi ona što pre bila puštena u saobraćaj. Svesni smo toga da radovi koji su u toku otežavaju svakodnevni život građanima i da mnogi trpe zbog trenutne situacije, ali isto tako, svesni smo i toga da su radovi bili neophodni i preko potrebni upravo zbog građana ovog dela grada", rekao je Vučević.

On je naveo da istovremeno želi da se izvini građanima što im je svakodnevica bila otežana.

U okviru sanacije kolovoza u ovoj ulici obavljena je i popravka oštećenih površina na pešačkoj i biciklističkoj stazi. Inače, rekonstruisana je samo polovina ulice i to deo od groblja ka kanalu

  • Mariana

    16.12.2014 01:36
    Narodu ne mozes udovoljiti. Prigovaraju ako su rupe na putu, a kada se radi i to nije dobro jer otezava saobracaj. Radovi u Partizanskoj su zavrseni u najkracem mogucem roku.
  • SUPERBOT

    15.12.2014 20:19
    MOŽDA TREBA OVAKO
    Izuzetnim zalaganjem gradskih čelnika i danonoćnim radom angaživanih firmi , posle kratkotrajne obustave saobraćaja i rekordno brzo izvedenih radova ponovo je puštena velelepna saobraćajnica u promet. Ovako bi mogao da počne dnevnik RTS-a.
    Građani i građanke Novog Sada su u predhotnim mesecima osetili kako izgleda živeti u velegradu sa neopisivim gužvama i zastojima u saobraćaju, na kojim bi im zavedili građani svih svetskih metropola.
    Dragi novosađani nemojte brinuti ovaj cirkus će sigurno nastaviti a SNS botovi će imati čemu da se dive i pišu svoje idijotluke.Imajte razumevanja pa to je samo njihov posao.
  • 15.12.2014 19:53
    Obećanje, ludom radovanje
    Danas oko četiri sata popodne, i dalje nenormalna gužva u Partizanskoj, saobraćaj naravno nije pušten u obnovljenim trakama... Ne znam samo koga oni ovako zavitlavaju, narodu je više dosta svega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti