Kamioni remete saobraćaj oko Luke zbog nove kapije

Oko Luke Novi Sad, u blizini Kaćkog mosta, kamioni stoje parkirani više sati, čekajući na uzorkovanje robe.

Oko Luke Novi Sad, u blizini Kaćkog mosta, kamioni stoje parkirani više sati, čekajući na uzorkovanje robe.

Parkirani kamioni remete saobraćaj, a vozači kažu da drugačije ne mogu, jer im je ulaz u Luku zabranjen dok ne dođe njihov red. Problem je nastao pre dva dana kada je počela da radi sonda za uzorkovanje robe, od kada vozačima nije dozvoljeno da budu parkirani unutar kruga Luke.

Zbog toga su prinuđeni da stoje na ulici, pa time i da remete saobraćaj. Navode da im policija za sada nije pisala prijave, a dodatni problem će imati kada bude pala kiša, jer je sonda na otvorenom, a cerade kamiona ne smeju da otkrivaju, jer će roba pokisnuti, prenosi RTV.

Novu ulaznu kapiju za teretna vozila u četvrtak je pustio u rad gradonačelnik Miloš Vučević i tada je najavljeno da će ona "ubrzati analize tereta, omogućiti efikasniji pretovar i nesmetan dvosmerni saobraćaj teretnih vozila u Luci".

  • jo

    14.12.2014 09:45
    Istina
    Koliko god ne voleo ovu vlast moram priznati da ovakve " improvizacije " traju već desetinama godina.To su te gomile " stručnih titovih intelektualaca i inženjera " koje prvo kreče kuće pa onda ugradjuju vrata i prozore,koji kao kod mene u uluci postave cevi za grejanje pa onda kopaju asfalt za svaku zgradu posebno,oni koji zaboravljaju kablove da postave pa ponovo kopaju a sve to je zbog vrlo proste stvari.Čerupanja državnih para.Evo ja se kladim da ova partizanska koju prave ko skadar na bojani neće ćiva ostati ni 3 meseca jer će neki " stručnjak " ustanoviti da fali neki kabl ili cev pa eto kopanja ponovo
  • Jacovitti

    14.12.2014 09:39
    @Ja
    Ko očekuje?
    Pa nećemo se sada vređati!

  • Zorki

    14.12.2014 09:12
    Brvao experti iz sns bravo!!! Ali nijednu stvar da nabotete da uradite kako treba
    prosao sam tuda sinoc opsti kolaps od kamiona ne moze glista da prodje a ne saobracaj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti