Treći anti-droga festival u Quarteru

U klubu "Quarter" u Kineskoj četvrti danas, 20. decembra, održava se treći po redu anti-droga festival pod nazivom "Nota života".
U klubu "Quarter" u Kineskoj četvrti u subotu 20. decembra održava se treći po redu anti-droga festival pod nazivom "Nota života".

Festival objedinjuje edukativno-preventivne i zabavne sadržaje. U muzičkom delu nastupiće Drum n Zez, Milaćopezo i Proleće.

Između nastupa bendova publika će moći da čuje životne priče osoba koje su uspele da pobede zavisnost i video materijal koji ilustruje njihov život. Tokom koncerta, u drugoj prostoriji u sklopu kluba organizovano je savetovalište gde će posetioci moći da razgovaraju sa stručnim licima o problemima vezanim za zavisnost i da zatraže pomoć.

Cilj manifestacije je da se motiviše javnost da se više uključi u rešavanje problema zavisnosti, kao i da se uputi poziv mladima da odaberu bolju stranu života. Takođe i da se pošalje poruka nade zavisnicima da izlaz postoji i da je pobeda nad drogom moguća.

Organizator je novosadsko Udruženje "Restart" koje pruža pomoć bivšim i trenutnim zavisnicima. Početak manifestacije je u 20h, ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti