Uskoro tender za Žeželjev most

Šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da očekuje da će krajem sledeće nedelje biti najavljeno otvaranje tendera za Žeželjev most u Novom Sadu.

Šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da očekuje da će krajem sledeće nedelje biti najavljeno otvaranje tendera za Žeželjev most u Novom Sadu.

Potpisivanjem sporazuma o korišćenju 70,5 miliona evra iz pretpristupnih fondova (IPA) u martu ove godine, predviđena je i izgradnja mosta koja će koštati 60 miliona evra.

Iz IPA fonda biće izdvojeno 30 miliona, dok će ostatak novca obezbediti pokrajina i grad Novi Sad.

  • ZAbrinut

    15.07.2010 07:08
    Ne zaboravite tablu
    I sigurno će na vidnim mestima biti istaknuta OGROMNA tabla kako je most POKLON Srpskom narodu od ....

    Budalaština - daju siću a dobijaju nazad ogromne pare, jer će i projektant i nadzor i sve što se skupo plaća biti njihovo :(

    Pajtiću sramota šta nam radite!!!
  • 14.07.2010 18:42
    kratko sećanje
    Pa trebali su tri mosta da nam naprave, a ne jedan. Oni su ih bombama porušili, a sada kao pomoći će nam u izgradnji. Kako? Pa tako što grad digne kredit od banaka Eu i svi mi lepo vraćamo taj kredit, a proviziju uzima vrhuška Demokratske stranke! Novi Sade probudi se!
  • VJ

    14.07.2010 18:38
    Нисам сигуран да се за 70 милиона може на правити исти као што је био. Они су га уништили, а сад дају ситниш да се оправдају, а можда и да се покажу као добротвори.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti