DS traži sednicu o bezbednosti u Novom Sadu

Gradski odbor Demokratske stranke traži hitnu sednicu Saveta za javni red, mir i bezbednost.

Gradski odbor Demokratske stranke traži hitnu sednicu Saveta za javni red, mir i bezbednost.

Navode da je, nakon jučerašnjeg napada na Novosađanina na samo nekoliko stotina metara od policijske stanice, jasno da je potrebna hitna reakcija Grada i policijske uprave.

- Neprihvatljivo je da se u Novom Sadu svakodnevno dešavaju razbojništva, tuče, mafijaški obračuni, a da Grad ne čini ništa kako bi policijskoj upravi pomogao da se ovakvi događaji svedu na minimum. Najsramnija činjenica od svih je da se Savet za javni red, mir i bezbednost sastaje samo po strogo formalnim pitanjima, a da niti jedna inicijativa, predlog ili pomoć nikada nije upućena policijskoj upravi u Novom Sadu - stoji u saopštenju.

Novosadske demokrate pozivaju gradonačelnika Miloša Vučevića da se uključi u rešavanje ovog problema i u interesu svih Novosađana inicira hitnu sednicu Saveta i predloži smenu dosadašnjeg predsednika kako bi ovo radno telo Skupštine grada pomoglo policijskoj upravi u poboljšanju bezbednosne situacije.

  • Marko

    19.12.2014 18:25
    Kakva pomoc
    Na koji to nacin DS misli da grad pomogne policijskoj upravi ?
  • 19.12.2014 14:48
    ovi bre ne mogu ni to! jedan sastanak da sazovu i to im je tesko trutovi!
  • 19.12.2014 14:25
    pametan potez,ali dzaba bojim se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti