Postavlja se osvetljenje na raskrsnici na Sentandrejskom putu

Polaganje temeljnih stopa i iskopavanje rovova za polaganje kablova u okviru izgradnje javnog osvetljenja kružne raskrsnice na Sentandrejskom putu počeće u sredu, 24. decembra.
Polaganje temeljnih stopa i iskopavanje rovova za polaganje kablova u okviru izgradnje javnog osvetljenja kružne raskrsnice na Sentandrejskom putu počeće u sredu, 24. decembra.

Do sada su završene pripremne aktivnosti, kao i geometarski poslovi na obeležavanju trase.

"Izgradnjom kružne raskrsnice na Sentandrejskom putu u značajnoj meri smo rasteretili saobraćaj i smanjili gužve na ovom važnom ulaznom pravcu u grad. Kada postavimo novo javno osvtljenje uslovi odvijanja saobraćaja će biti još bezbedniji i u večernjim satima, kako na raskrsnici, tako i na prilaznim putevima", kaže direktor Zavoda za izgradnju grada Goran Višnjić.

Biće postavljeno ukupno 42 stuba javnog osvetljenja u dužini od oko 1100 metara. U kružnoj raskrsnici postaviće se 8, u lepezama raskrsnice 7, dok će na prilaznim saobraćajnicama (deo Sentandrejskog puta i Primorske ulice) biti postavljeno ukupno 28 stubova javne rasvete.

Izvođač radova je doo "Tim-cop" iz Temerina, ugovorena vrednost investicije iznosi oko 13.500.000 dinara, a rok izvođenja radova je 60 kalendarskih dana.

  • MOSTAR

    23.12.2014 17:19
    Još samo da izgradiš drugi deo mosta
    Alo samohvali mani se rasvete napravi drugi deo ovog mosta jer ti se i ovaj ruši. Neko će bre da nastrada neka neko od nadležnih dođe i vidi na šta liči postojeća konstrukcija ako se to može nazvati mosta poznatijeg kao Klisanski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti