Viši delovi Karlovaca još čekaju vodu

Uprkos najavama da će viši delovi Sremskih Karlovaca dobiti vodu u prepodnevnim časovima, normalno vodosnabdevanje biće uspostavljeno tokom popodneva.
Uprkos najavama da će viši delovi Sremskih Karlovaca dobiti vodu u prepodnevnim časovima, normalno vodosnabdevanje biće uspostavljeno tokom popodneva. Kako za Radio 021 kaže šef službe za odnose s javnošću u "Vodovodu", Davor Santrač, nije stabilizovan deo sistema koji se snabdeva iz rezervoara "Čerat".

"Da bi oni imali stabilno vodosnabdevanje potrebno je da se napuni taj rezervoar, to zbog povećanje potrošnje vode tokom letnjih vrućina nismo mogli uraditi do sada", rekao je on.

Stanovnicima Karlovaca i Petrovaradina je vode nestalo juče, oko četiri sata ujutro. U Petrovaradinu i nižim delovima Sremskih Karlovaca voda je stigla sinoć oko 20 časova. Prekid vodosnabdevanja izazvala je havarija na cevima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti