Pomozimo najugroženijim porodicama

Novosađanin Andrija Nikitović i ove godine organizuje humanitarnu akciju, kako bi pomogao najugroženijim porodicama u gradu.
Humani Novosađanin Andrija Nikitović i ove godine organizuje humanitarnu akciju, ovog puta kako bi pomogao materijalno najugroženijim porodicama u gradu.

On je u saradnji sa Centrom za socijalni rad pomoć namenio za četiri novosadske porodice koje su u veoma teškoj materijalnoj situaciji i kojima socijalna pomoć koju primaju nije dovoljna. To su porodice koje ukupno hrane trinaestoro dece, u dva slučaja su u pitanju samohrane majke, a u dva slučaja prisutna su oba roditelja, objašnjava za 021 Andrija.

"Akcija već traje izvesno vreme, a prekjuče smo odneli i prvi kontigent pomoći. Odneli smo im lekove, konzerviranu hranu, higijenu, garderobu, ali to svakako nije dovoljno. Imamo ideju da ova akcija ne traje samo tokom novogodišnjih praznika, nego da se tim porodicama pomogne na duži vremenski period i zato apelujem na sve Novosađane dobre volje da nam doniraju bilo šta od osnovnih životnih potrepština što bi ovim porodicama olakšalo život", kaže on.

Do sada su pomoć u hrani i garderobi donirali kako pojedinci tako i razne firme, a svako ko želi da se priključi ovoj humanitarnoj akciji donacije može doneti u prostorije Radija 021, Miletićeva 45, svakog radnog dana od 8h do 16h, kao i u frizerski salon "Berberaj" u ulici Mite Ružića, preko puta broja 4.

Andrija Nikitović već pet, šest godina organizuje humanitarne akcije barem jednom godišnje. Između ostalog, pokrenuo je prikupljanje novca za lečenje malog Petra Jevtića, koji je 2009. godine pao sa četvrtog sprata na Novom naselju. (Gordana Ćosić)

  • Sandra Šišaković

    09.01.2015 00:08
    BRAVO ANDRIJA
    Na ovog momka bi trebalo da se ugledaju vece,jace i bogatije firme.SVAKA CAST!
  • Sandra

    26.12.2014 10:13
    podrška
    Divan gest. Uvek ću se pre odazvati ovakvim akcijama, koje pokreću obični, savesni ljudi, nego apelima mutnih NVO koje donacije troše za vizitke i fascikle koje se štampaju po burazerskim štamparijama. Inače, moj momak se šiša kod njega, jako kvalitetno radi i ima normalne cene. Momci, podržite ovog plemenitog bricu tako što ćete posećivati njegov salon, to je pravi društveni odgovor na društveno odgovorno poslovanje.
  • mila

    24.12.2014 22:02
    velikom coveku hvala! jos zalim za milicom...ne mogu da verujem da ga niko nije pronasao...presladak...prepametan pas..kupala se sama u fontani...zabavljala nas i setala sama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti