Uklonjene dve velike divlje deponije

Po nalogu Komunalne inspekcije i Zavoda za izgradnju grada, radnici "Čistoće" su, tokom prethodnih dana, uklonili velike divlje deponije u mestima Kisač i Rumenka.

Po nalogu Komunalne inspekcije i Zavoda za izgradnju grada, radnici "Čistoće" su, tokom prethodnih dana, uklonili velike divlje deponije u mestima Kisač i Rumenka.

U saopštenju ovog komunalnog preduzeća je navedeno da je sa lokacije pored lovačkog doma, iza groblja u Kisaču, na gradsku deponiju odneto više od 15.000 kubika otpada.

Uklonjeno je i 4.000 kubika otpada iz Rumenke, sa divlje deponije koja se nalazila u Omladinskoj ulici, iza stadiona.

  • ANONIMUS

    19.07.2010 17:59
    Izbori....
    To je normalno da se pred izbore uveliko pocinju radovi. Pa koliko je puta samo Tadic otvarao jednu te istu deonicu autoputa Horgos-Novi Sad. Tako je uvek bilo i uvek ce biti. Ono sto me mnogo vise zabrinjava sto na jednu uklonjenu deponiju stvori mnogo vise novih deponija.
  • 16.07.2010 06:20
    izbori u Rumenci
    Ova ista deponija je stajala skoro 3 godine i gle čuda sada pred izbore za savet m.z. Rumenka oni (Ds) je čiste, kao štoje i Rodni otvorio radove za kanalizaciju u Rumenci koji se obavljaju bar 25 godina i još su u projetnoj fazi. Mislite da smo nenormalni?
  • 15.07.2010 15:05
    Cistoca po nalogu uklanja smece.Zar to JKP nema plan rada kada se smece uklanja iz mesta koja pripadaju Opstini grada Novog Sada nego treba da dobija posebne naredbe!?Vise od katastrofe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti