Uređen park na Novom naselju

Gradsko zelenilo je saopštilo da je šest dana pre roka završilo podizanje parka na Novom naselju.
Gradsko zelenilo je saopštilo da je šest dana pre roka završilo podizanje parka na Novom naselju.

Park krasi površinu od 12.000 kvadrata između ulica Seljačkih buna, Dušana Danilovića, Bate Brkića i Bulevara Kneza Miloša. Posađeno je više od 2.200 sadnica ukrasnog bilja i drveća, a najviše su zastupljene sledeće vrste: hrast, breza, javor, leska, glog, koprivić, ukrasni nar i delicija.

Mini-park je podignut u sklopu akcije ozelenjavanja Novog Sada, koju je krajem novembra pokrenuo gradonačelnik Miloš Vučević, u okviru koje se u parkovske površine pretvaraju svi prostori u gradu koji nemaju namenu, kao i površine na kojima su stvarane divlje deponije.

"Zelenilo" je pozvalo građane Novog naselja da odaberu ime parka slanjem predloga putem fejsbuk profila preduzeća – "Gradska bašta", mejlom na adresu marketing@zelenilo.com ili telefonom na 021/21-00-272, svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Predloge primaju do 1. februara.

  • zilijen

    26.12.2014 20:31
    Ta povrsina je stajala tako neiskoriscena, koliko je sada lepse. Sto vise zelenih povrsina u gradu i prostora za igru, to bolje.
  • kika11

    26.12.2014 18:46
    Park će sigurno obradovati najmladje gradjane kojima će on najviše služiti.Pohvale za završene radove pre roka.
  • 26.12.2014 18:44
    Svaka čast. Sad' da vidimo koliko će nam trajati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti