Izgradnja hale na Najlonu krajem godine

Izgradnja hale i nadstrešnice na Najlon pijaci trebalo bi da počne u novembru, najavio je za Radio 021 direktor "Tržnice", Dušan Bajić.

Izgradnja hale i nadstrešnice na Najlon pijaci trebalo bi da počne u novembru, najavio je za Radio 021 direktor "Tržnice", Dušan Bajić.

Kako kaže, u narednim godinama, očekuje se opadanje prodaje odeće i slične robe, što predstavlja petinu prihoda na pijacama u gradu. Da bi se zarada nadoknadila, potrebno je fokusirati se na prodaju poljoprivrednih priozvoda.

"Šta je logičnije za nas nego da se bavimo veletrgovinom i maloprodajom voća i povrća? Da bismo to mogli jednog dana da radimo na kvalitetan način, preduslov je da imamo opremu i prostor".

U hali bi bilo mesta za 200 tona voća i povrća, dok bi u hladnjači bilo kapaciteta do 600 kubika. Površina hale iznosiće oko 150 kvadratnih metara, a ispred nje biće nadsteršnica površine 100 kvadrata.

Kako Bajić kaže, pribavljanje potrebnih dozvola trebalo bi da bude gotovo do kraja meseca, a datum početka radova umnogome zavisi od toga da li će se ovaj proces odužiti. (Asja Francisti)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti