Parkirališta u oblaku prašine

Privremena parkirališta po gradu neće biti asfaltirana niti na drugi način uređivana, saznaje Radio 021.    
Privremena parkirališta po gradu neće biti asfaltirana niti na drugi način uređivana, saznaje Radio 021.

Umesto toga, "Parking servi" će slati cisterne da polivaju ta parkirališta, zbog primedbi građana da im se automobili uprljaju od velike količine prašine, kaže za 021 portparol Radovan Jeknić.

Jedno od najkritičnijih parkirališta je kod srednjeg ulaza na Štrand, ispod Mosta slobode, gde nakon nekoliko sati provedenih na Štrandu auto prekrije debeli sloj prašine, a ta prašina smeta i pešacima.

Inače, Parking servis trenutno obeležava parking mesta na Grbavici, u delu od Limanske pijace prema Futoškoj ulici, koja bi od septembra trebalo da budu u režimu naplate. Urediće se dve hiljade mesta u plavoj zoni.

  • x

    23.07.2010 19:19
    tako je ljudi, doslo je vreme da rusimo vlast...
  • T

    21.07.2010 20:35
    Odakle prasina?
    Bar pola te prasine u grad dovuku kamioni firme Karin komerca. Pogledajte samo put od skodinog salona do gradskog kako izgleda. Covek je mocniji od drzave, cak je i kej pregradio gomilom peska, moze mu se kad mu neki rodjo sedi u vrhu policije u gradu.
  • anarhista

    21.07.2010 19:41
    svi na noge
    Treba svi sa grbavice da se organizujemo i da sakupimo potpise i pravac kod gradonacelnika a ako on ne spreci parking zonu na grbavici "MRS SA VLASTI GOVEDO IMAMO MI JOS VECEG LOPOVA OD TEBE"!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti